FINLAND. Nordfront återpublicerar här en artikel från vår finska systersida Vastarinta med bilder och filmklipp från årets upplaga av Motståndsrörelsens kampanjvecka mot folkmordet i Finland.


Filmklipp från kampanjaktiviteter i Tammersfors.

Trots polisstyrelsens försök att förbjuda organisationen och den långa rättegången i Jyväskylä så anordnade Motståndsrörelsen som vanligt sin veckolånga kampanj mot folkmordet som motvikt till FN:s och Röda Korsets ”antirasistiska vecka”.

I det här årets kampanjvecka grävde vi bland rötterna och orsakerna till det vita folkmordet och frågade oss vem som tog muslimerna till Europa. Till årets kampanjlogotyp valde vi symbolen för Judiska världskongressen, som är ett av västvärldens farligaste lobbygrupper som arbetar för påtvingad mångkultur.

Ett annat av veckans viktiga teman var politiseringen av den finska polisen, som har ett direkt samband med Polisstyrelsens krav att förbjuda Motståndsrörelsen. Kampanjveckan började med gatuaktivism i centrala Tammerfors, vars budskap var riktat mot den politiska tankepolisverksamheten. Senare under veckan anordnade aktivistgrupperna olika aktioner, varav vissa också hamnade med i tidningarna.

Särskilt intresse väckte de likdockor som vi lämnade på verkliga mångkulturella brottsplatser samt beslöjandet av kända kvinnostatyer.


Från kampanjveckan i Helsingfors, där man bland annat visade upp likdockor för att uppmärksamma finländarna på det pågående folkmordet.

Med aktionerna påminde vi finländarna om att en fortsatt invandringspolitik med öppna gränser kan göra vårt land till ett nytt Sydafrika, där ett våldsamt folkmord på den vita befolkningen sker redan idag.

Sprid våra artiklar, bilder och videon i sociala medier. Vi vill också särskilt tacka alla sympatisörer som deltog i kampanjveckan genom att sprida vårt DIY-material!

Nordfront har hittills publicerat en artikel från kampanjveckan: ”Vad ligger bakom mångkulturtvånget?

Nedan följer bilder från kampanjveckan mot folkmordet i Finland:

Glöm inte att skriva under för yttrandefriheten och mot Finska polisstyrelsens försök att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen i Finland HÄR.

Ursprungligen publicerat på Vastarinta.


  • Publicerad:
    2017-04-18 23:09