Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

INDIVID SKÄNKER 100 k! MOTANGREPP MOT BANKERNA! 400 k+ insamlat

Av Redaktionen, 2018-05-14
redaktionen@nordfront.se

BANKSTYRE. Nordea stänger nu av ytterligare ett konto kopplat till alternativmedia — nu behövs din hjälp för att i ett första steg anlita en jurist till att granska bankernas grundlagsvidriga övergrepp.

Det är dags att gå till motangrepp mot bankstyret.

Efter den framgångsrika insamlingen den 1 maj stänger nu Nordea av Robin Palmblads konto. Kontot används för insamling av donationer till journalistisk verksamhet och ytterst är nedstängningarna ett hot mot hela yttrandefriheten — idag drabbar det honom, i morgon kan det drabba någon annan.

Nedstängningen föregås av att Nordea tidigare stängt ner två plusgirokonton, som funnits under 13 år, tillhörande Nordiska motståndsrörelsen som är ett lagligt registrerat parti som ställer upp i Riksdagsvalet i år. Således är Nordeas agerande även ett slag mot den ”demokratiska” valprocessen.

Därför samlar Robin Palmblad nu in pengar för att:

  1. Anlita en jurist som får i uppdrag att utreda hur bankernas uppdrag ser ut och vad de har för ramar att arbeta inom.
  2. Om möjligt utifrån punkt 1 inleda ett civilrättsligt åtal mot Nordea.
  3. Oavsett ovanstående punkter politiskt motverka bankstyret och det kontantlösa samhället.

Varför är det viktigt?

En trend i samhället sedan en tid tillbaka är att makten övergår från politiker till privata icke-folkvalda bolag som inte behöver följa svensk grundlag.

Ett exempel på detta är just bankväsendet där det idag inte finns någon statlig bank — allt är överfört till privatägda bolag som till exempel vägrar Motståndsrörelsen med flera bankkonton på grund av politisk hemvist.

— Har vi någonsin tidigare i svensk historia sett ett tydligare exempel på bankirernas makt? Har vi någonsin tidigare sett ett tydligare exempel på valfusk? Det går inte längre att blunda för att Sverige är en demokratur. Idag drabbas Robin Palmblad — i morgon drabbas kanske du. Jag vädjar därför till er att hjälpa till att belysa och bekämpa vansinnet, säger Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

— Motangreppet går ut på att flytta makt från icke folkvalda bankstyrelser till folket och därför bör man stödja det, säger Pär Öberg från Nordiska motståndsrörelsens Riksledning.

— Det går inte bara att låta bankerna fritt diktera vilka journalister som ska kunna betala fakturor och vilka som på grund av systematiskt ekonomiskt sabotage ska tvingas upphöra med sin verksamhet. Jag har fått ett flertal bankkonton nedstängda trots att jag bara pysslar med journalistisk och det är dags att gå till motangrepp mot deras grundlagsvidriga övergrepp, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

— Att man skulle få uppleva en tid då bankerna bestämmer vilka som ska få bedriva politik i Sverige. Vad händer med att makten utgår ifrån folket? Det här rör sig om privata aktörer som i praktiken styr vårt land. Det här är en fråga för alla som vill att Sverige ska vara ett fritt land där privata aktörer inte utsätter medborgarna för övergrepp, säger Fredrik Vejdeland från Nordiska motståndsrörelsens Riksledning.

Tiden är knapp — Kontot stängs tisdag den 15 maj

Robin Palmblads konto stängs den 15 maj så fram tills dess kan du stödja motangreppet mot bankväldet med Nordea i spetsen, därefter kommer banken att stänga det.

Via Swish:

— eller: —

Bankkonto: 3118 00 85531 (clearingnumret är de fyra första siffrorna)
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

— för betalningar från utlandet: —
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Stort tack!

Glöm inte att lyssna på det senaste avsnittet av Ledarperspektiv där Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg förklarar problematiken med bankstyret och det kontantlösa samhället.

Uppdatering, 2018-05-12, 10:00:

Robin Palmblads insamling till motangreppet mot bankstyret har fått en minst sagt överväldigande respons. Redan nu så har insamlingen satt strålkastarljuset på den totalitära samhällsutvecklingen där banker numera öppet styr vilka personer, partier, föreningar och tidningar som ska få bedriva verksamhet.

Nyheten om insamlingen har tagit fart i sociala medier och i det senaste avsnittet av Vita Pillret diskuterades insamlingen och Alternativhögern valde även att stötta insamlingen med 1000 kronor via Christoffer Dulny.

Värt att nämna är att en privatperson har skänkt 50 000 kronor, en annan har skänkt 10 000 kronor, ett flertal 5 000 kronor och så vidare. Utöver dessa har hundratals människor valt att stötta insamlingen med givmilda belopp.

På drygt 1 dygn har insamlingen dragit ihop över 150 000 kronor. Pengar som kommer att användas för ett motangrepp mot bankstyret genom att i ett första steg att anlita en jurist som får i uppdrag att utreda hur bankernas uppdrag ser ut och vad de har för ramar att arbeta inom.

— Nordea trodde att de i tysthet skulle likvidera ytterligare ett konto, de räknade inte med det här. Detta sänder en tydlig signal till bankväldet om att de nordiska folken aldrig kommer acceptera att storfinansen styr vilka partier, föreningar och journalister som får bedriva verksamhet, säger Robin Palmblad.

Nordea stänger kontot den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet. Insamlingen kommer att diskuteras i söndagens avsnitt av Radio Nordfront som sänds klockan 20:00.

Uppdatering, 2018-05-14, 09:30:

Insamlingen är nu uppe i över 230 000 kronor sedan i torsdags eftermiddag. Under helgen hämtade även nästeschefen Robert Eklund ut ett rekommenderat brev som inkommit honom.

I brevet meddelar SEB-banken att de säger upp alla hans konton eftersom han nyttjat ett av dem till att samla in donationer till it-utrustning:

Klicka för förstoring. Notera att brevet skickades redan den 4 maj och att datumet, den 15 maj, är synkroniserat med Nordeas datum för stängning av Palmblads konto.

— Vi kommer givetvis att bestrida nedstängningen med den närmast absurda anledningen. I detta fall blir det extra tydligt att vi som lagligt registrerat politiskt parti är utsatt för politisk förföljelse. Vi kommer aldrig att acceptera att en storbank dikterar villkoren för hur och i vilket syfte en privatperson samlar in pengar, säger nästeschefen Robert Eklund.

Under gårdagen medverkade även Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg i Radio Nordfront för att diskutera motangreppet mot bankväldet:

Listen to ”RN DIREKT#77: MOTANGREPPET, webbtv:en i Ludvika och lügenpresse” on Spreaker.

Nordfront kommer senare under dagen eventuellt att släppa en chockerande men extremt fantastisk nyhet gällande insamlingen till motangreppet mot bankväldet. Håll utkik!

Nordea stänger kontot den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet.

Uppdatering, 2018-05-14, 17:00:

Under helgen nåddes Robin Palmblad av chockerande men glädjande information om att en privatperson valt att skänka 100 000 kronor till motangreppet mot bankernas grundlagsvidriga agerande.

Dessa uppgifter gick under dagen att bekräfta då förhandsinformation om transaktionen gick att se:

Klicka för förstoring. En privatperson har skänkt 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldet.

Robin Palmblad vill rikta ett oerhört stort tack till personen som med denna stora summa lagt ännu större kraft bakom organisationens motangrepp mot bankväldet. Nordfront har även skickat ut en förfrågan om att få intervjua personen.

Stort tack till dig för ditt betydande ekonomiska stöd!

Nordea stänger kontot imorgon den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet.


  • Publicerad:
    2018-05-14 20:00