Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Handelsbanken stänger ner konto tillhörande motståndsman

BANKMAFFIAN. Nordiska motståndsrörelsen har för första gången drabbats av ett fall där en enskild medlem fått sitt helt privata bankkonto nedstängt.

Daniel Friberg fick sitt privata bankkonto nedstängt av Swedbank

BANKMAFFIAN. Swedbank stängde utan förvarning ner Daniel Fribergs privata bankkonto och står fast vid sitt beslut.

SwebbTV nekas bankkonto – Mikael Willgert: ”Nu behövs alternativa betaltjänster!”

BANKVÄLDET. Bankerna har sedan flera år tagit sig friheten att neka politiska partier och alternativa mediekanaler rätten att inneha ett bankkonto, trots att lagen klart anger att de har rätt till ett bankkonto. Senast i raden att nekas ett konto är SwebbTV, vars vd Mikael Willlgert nu föreslår att det ska skapas alternativa betaltjänster.

Aktion mot Sparbanken Syd i Skåne

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Efter det att nästeschefen Freddy Nermans hus brändes ner till grunden startades en swishinsamling för att stötta Nerman som förlorat allt han ägde i mordbranden. Motståndsrörelsen har nu utfört en aktion mot banken som valde att stänga ner insamlingen och Nermans privata bankkonto efter branden.

Konservativ kvinnlig debattör lyfter fram kontantfrågan

BANKVÄLDET. Den konservativa debattören Mira Aksoy problematiserar illvilliga krafters kontroll över medborgares inköp och föreslår kontanter som motmedel.

Debattörer: “Bankernas rätt att skapa pengar är direkt samhällsfarlig”

EKONOMI. Två tunga samhällsdebattörer kräver att affärsbankerna fråntas rätten att skapa pengar ur intet och att staten återtar kontrollen över den svenska kronan.

Dollarns dominans är hotad – BRICS kan vara framtiden

EKONOMI. USA:s ekonomiska sanktioner mot Ryssland har baktänt och hotar att sänka den amerikanska dominansen på finansmarknaden.

UPPDATERING: MOTANGREPP MOT BANKERNA

BANKTERROR. Efter insamlingen för att stämma Nordea har pengarna kontinuerligt varit låsta i olika steg. Nordfront publicerar här en uppdatering.

Ex-rikspolischef: “Kontantlöst samhälle är en digital diktatur”

BANKVÄLDET. Att frånta medborgarna möjligheten att använda kontanter är att leda dem rakt in i en digital diktatur, säger Björn Eriksson, tidigare rikspolischef i Sverige.

YouTube-konkurrenten BitChute stängs av från PayPal

YTTRANDEFRIHET. Bitchute startades som ett alternativ till Youtube för att dess innehållsskapare skulle slippa politisk censur. Nu har banken och betalningstjänsten PayPal stängt Bitchutes konto — utan motivering.

Storbanker har plundrat europeiska länder på skattemedel för minst 70 miljarder kronor

ORGANISERAD BROTTSLIGHET. En liten grupp finansmän och advokater tillsammans med världens största banker har under ett decennium genomfört det som kallas Europas största skattestöld i modern tid. 

George Soros och MasterCard i ny ohelig allians

GLOBALISM. Juden George Soros samarbetar med MasterCard för att skynda på folkutbytet i Väst.

Penningmakten

RECENSION. Johan Persson skriver här om boken Penningmakten som Arktos gav ut 2016.

Folkomröstning i Schweiz: Ska privata banker förbjudas att skapa pengar med kredit?

SCHWEIZ. Ska privata banker även fortsättningsvis få skapa sitt eget välstånd ur tomma intet genom att skuldsätta människor, företag och organisationer? Idag folkomröstar Schweiz om att avskaffa ett kriminellt bankvälde som drabbat nästan hela världen.

Norsk säkerhetstjänst försöker påverka det svenska valet – trakasserar bidragsgivare

AVSLÖJANDE. Nordiska motståndsrörelsens ledare i Norge Haakon Forwald avslöjar och kommenterar att den norska säkerhetspolisen PST – i samarbete med banker – aktivt försöker att påverka det svenska valet.

Nordea och SEB på årets Bilderbergmöte – men svenska politiker lyser med sin frånvaro

SKUGGREGERING. På årets Bilderbergmöte deltar svenska bankirer och akademiker. Till skillnad från vad som är brukligt deltar dock ingen politiker på årets officiella deltagarlista för den ljusskygga träffen.

Svensk man hittade sin döde fars pengar – riksbanken konfiskerade hela summan

BANKVÄLDET. Gunnar hittade sin döde fars pengar i en skokartong, 311 500 kronor, som han löste in hos Riksbanken. Nu behåller banken pengarna utan kompensation.

Skurkbanken Nordea i ny pengatvättskandal

BANKVÄLDET. ”Lagen om åtgärder mot pengatvätt och finansiering av terrorism” hänvisade Nordea till när man stängde ner Nordiska motståndsrörelsens föreningskonton. Nu har skurkbanken själv avslöjats som part i ytterligare en pengatvätthärva, samtidigt som terrorsympatisörer fritt får fortsatt tillgång till bankens tjänster.

Donera Bitcoin till Nordfront på ett enkelt sätt

NORDFRONT. En kort guide om hur du på ett enkelt och smidigt sätt donerar Bitcoin till Nordfront via Swish.

Nu vill Bank-ID i mobilen veta din plats

BANKVÄLDET. Övervakningen av bankernas ”kunder” ska öka ytterligare. Nu räcker det inte att alla som har Android 4 eller IOS 8 tvingas köpa nya dyra telefoner för att kunna använda e-legitimationen Bank-ID, som används på allt fler banker, myndigheter och andra nätplatser. Nu vill de också ha koll på var du är när du använder tjänsten.

Folkrörelse mot det korrupta bankväldet

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg kommer här med en kort analys kring insamlingen mot bankväldet och riktar ett personligt tack till alla som hjälpt till.

Nordea samarbetar med islamister och antifascister

BANKVÄLDET. Samtidigt som Nordea förvägrar ett registrerat parti som ställer upp i riksdagsvalet att ha konton på deras bank så tillåter man islamistkopplade grupper att samla in pengar via plusgiro-konton. Dessutom samlar våldsbejakande antifascister in pengar till ”fängslade kamrater” via både JAK-banken och Nordea.

INTERVJU: Individ skänker 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldet

NORDISKT MOTSTÅND. En person har valt att skänka 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldets makt över det Nordiska territoriet. Nordfront har intervjuat personen.

INDIVID SKÄNKER 100 k! MOTANGREPP MOT BANKERNA! 400 k+ insamlat

BANKSTYRE. Nordea stänger nu av ytterligare ett konto kopplat till alternativmedia — nu behövs din hjälp för att i ett första steg anlita en jurist till att granska bankernas grundlagsvidriga övergrepp. UPPDATERAD 2018-05-14 17:00.

Österrike till angrepp mot oliktänkande

DEMOKRATUR. I Österrike har statsmakten under veckan angripit den egna befolkningen, detta på grund av förmodade brott mot landets lagar mot ”kriminella organisationer”.

RN DIREKT#77: MOTANGREPPET, webbtv:en i Ludvika och lügenpresse

RADIO NORDFRONT. Nordens mest antisemitiska podd gör sig startklar. Ikväll kommer Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att medverka med anledning av den pågående insamlingen.

Vita pillret uppmärksammade Motståndsrörelsens insamling

ALTERNATIVMEDIA. Under gårdagens livesändning av Vita Pillret uppmärksammades Nordiska motståndsrörelsens insamling för att starta en juridisk process mot bankerna som bland annat försöker hindra Motståndsrörelsen från att bedriva en normal valrörelse i år.

Dokumentär: Kriget mot kontanterna

DOKUMENTÄR. Samhällsmagasinet har producerat en ny dokumentär som belyser riskerna med ett kontantlöst samhälle.

Ledarperspektiv #3: Vad finns det för faror med ett kontantlöst samhälle? Ekonomipolitik och 1 maj-tal

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt tredje avsnitt.

Donationer sprängde internetbank — nu köper NTV in ytterligare hårdvara

WEBBTV. Efter att tittare på direktsändningarna den 1 maj sprängt Nordfront TV:s internetbank så expanderar webbtvkanalen ytterligare.

Skandinaven snart kontantfritt

NORDEN. Färre än tio procent av köpen i Norge görs med sedlar och mynt. Enligt norska myndigheter kan kontanter vara borta om tio år. Sverige är ännu mer kontantlöst.

Bonnierpropagandist från Boden får chefsjobb på storbank

INRIKES. Sara Öhrvall från Boden byter jobb från Bonnierkoncernen till storbanken SEB.

FILM: Pengamästarna – den största bluffen någonsin

BANKSYSTEMET. I en film publicerad på Youtube går man igenom historien bakom det moderna banksystemet och judarnas roll som pengautlånare.

Lettiska centralbankschefen gripen

UTRIKES. Den lettiska centralbankschefen Ilmars Rimsevics har gripits av landets antikorruptionsmyndighet misstänkt för penningtvätt.

Nordea förbjuder sina anställda att handla med bitcoin

INRIKES. Nordea har beslutat att förbjuda sina ca 31 000 anställda från att handla med bitcoin och andra kryptovalutor. Nordea-anställda som sedan tidigare har köpt kryptovalutor kommer dock inte tvingas att sälja sina innehav.

Motgift och Det Fria Sverige avstängda från PayPal

NATIONALISM. Idag stängdes Motgift och Det Fria Sverige av från PayPal.

JAK-banken — en totalitär skitbank styrd av vidriga batikhäxor och cucks

BANKVÄLDE. JAK, den medlemsägda ”alternativbanken” sällar sig, genom maktfullkomliga batikhäxor, till skaran med totalitära skitbanker som förnöjt förtrycker dissidenter utifrån politiska kriterier.

Nytt EU-förslag ska tvinga fram identiteten på Bitcoinanvändare

BANKVÄLDET. Sedan Bitcoin lanserades som ett alternativ till de bankkontrollerade valutorna så har kryptovalutans värde skjutit i höjden. Nu vill EU-länder stoppa en av Bitcoins främsta fördelar, nämligen anonymiteten.

Propagandabild: Nordisk front mot bankkartellen

NORDFRONT. Med tanke på bankväldets godtyckliga nedstängningskampanj gentemot politiska dissidenter publicerar Nordfront propagandabilden ”Nordisk front mot bankartellen”.

Även Motpol stängs ner av Nordea

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Motpol är nu den senaste i raden av systemkritiska aktörer som drabbas av den svenskfientliga banken Nordeas attack mot demokratin.