AVSLÖJANDE. Nordiska motståndsrörelsens ledare i Norge Haakon Forwald avslöjar och kommenterar att den norska säkerhetspolisen PST – i samarbete med banker – aktivt försöker att påverka det svenska valet.

Både Frihetskamps redaktion och Nordiska motståndsrörelsen har nyligen mottagit information som visar på att norska myndigheter försöker att påverka det svenska valet. Detta genom att aktivt sabotera för den politiska oppositionen i Sverige – alltså Nordiska motståndsrörelsen.

Det är i kölvattnet av Motståndsrörelsens framgångsrika insamling till en kampanj mot bankerna i Sverige som underrättelserna har kommit. Motståndsrörelsen i Sverige samlade in pengar för att kunna pröva juridiskt huruvida den senaste tidens banktrakasserier verkligen är lagliga. Insamlingen omtalades även på Frihetskamp, och norrmännen valde att komma med betydande donationer till kampanjen.

Enligt uppgifter som vi har mottagit så har personer som har donerat till kampanjen i efterhand fått hembesök av den norska säkerhetspolisen Politiets sikkerhetstjeneste (PST) för att utfrågas och trakasseras. Avsikten med hembesöken ska uppenbart ha varit att skrämma människor från att donera till organisationen och därmed aktivt sabotera för ett parti som står registrerat för riksdagsval till hösten.

Agerandet, som för övrigt får Rysslands påstådda inblandning i europeiska val att blekna i jämförelse, visar dels att norska myndigheter aktivt försöker att påverka det svenska valet. Men också att norska och nordiska banker har en politiska agenda, samt att de utväxlar information med säkerhetstjänster för att motarbeta politiska dissidenter och politisk opposition i Norden i allmänhet och Nordiska motståndsrörelsen i synnerhet.

Händelserna visar på en skrämmande utveckling här i Norden, men också hur vi snabbt är på väg mot ett alltmer totalitärt och förtryckande styre. Ett styre där privata och statliga aktörer aktivt samarbetar för att kväsa all form av reell politisk opposition. Men kanske än viktigare så understryker denna utveckling hur viktig Nordiska motståndsrörelsen och vår kamp är, samt hur viktigt det är att också DU engagerar dig i kampen.

Allt detta diskuteras i senaste avsnittet av Frontlinjen, och det är något vi kommer att återkomma med på Frihetskamp [och på Nordfront] i kommande artiklar. Men vi kan redan nu avslöja att vi i Norge har satt en advokat på att undersöka huruvida bankerna har lagen på sin sida, när de nekar oss att öppna konton här i Norge.

Sista ordet är icke sagt.

Lyssna på senaste avsnittet av Frontlinjen:
Listen to ”Frontlinjen #4: Radikal kamp, kulturmarxisme og valgsabotasje” on Spreaker.


  • Publicerad:
    2018-06-06 09:00