Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Donationer sprängde internetbank — nu köper NTV in ytterligare hårdvara

Av Redaktionen, 2018-05-07
redaktionen@nordfront.se

WEBBTV. Efter att tittare på direktsändningarna den 1 maj sprängt Nordfront TV:s internetbank så expanderar webbtvkanalen ytterligare.

Ett reporterteam från NTV på fältet.

Den första maj följde ungefär 4000 tittare aktivt Nordfront TV:s (NTV:s) direktsändningar på internet och då dagen var slut hade över 92 000 kronor samlats in.

Donationerna var så många att NTV:s internetbank ”sprängdes” — internetbankens gränssnitt var nämligen inte programmerat för att hantera så många överföringar på så kort tid.

Streamingutrustning till Näste 2

Som nästa steg väljer NTV att köpa in streamingutrustning till Näste 2, något som kommer att komma väl till pass under den stundande valkampanjen i Kungälv, där Motståndsrörelsens Fredrik Vejdeland är toppnamn i kommunvalet.

— Vi vill belöna alla de som donerat och visa på att det finns ett tydligt samband mellan vår expansion och de donationer som vi får in: det lönar sig helt enkelt för lyssnare och tittare att stödja verksamheten. Vårt mål är att krossa judisk makt-rörelsens mediehus, det är vi gravallvarliga med.

— Därför fortsätter vi att aggressivt expandera det geografiska täckningsområdet för våra direktsändningar och under veckan har vi köpt in utrustning för närmare 30 000 kronor till Näste 2, beläget i Västsverige, för att ge dem kapacitet att direktsända webbtv, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

NTV-reportern Robin Boström.

Vill du stödja tv-verksamheten?

Bankkonto: 3118 00 85531
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

För betalningar från utlandet:
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Märk betalningen med ”NTV” och ett namn som vi tackar i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2018-05-07 16:02