KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg kommer här med en kort analys kring insamlingen mot bankväldet och riktar ett personligt tack till alla som hjälpt till.

Bakgrundshistorien känner ni förhoppningsvis till vid det här laget. För att dra det kortfattat så har privatägda banker i hög grad lagt sig i svensk politik och journalistik genom att stänga ned såväl privata bankkonton som föreningskonton av ideologiska skäl. Nordea, SEB och Swedbank har gjort sig skyldiga till att avsluta konton kopplade till Nordiska motståndsrörelsen, Nordfront eller Radio Nordfront. Samtliga banker i hela landet som erbjuder föreningskonton står som medskyldiga då de av samma politiska skäl förvägrar Nordiska motståndsrörelsen, ett registrerat och fullt legalt parti som ställer upp i valet i år, ett konto.

I det allt mer kontantlösa samhället som Sverige förvandlas till, är det väldigt svårt, ja, närmast omöjligt, för en större verksamhet att kunna fungera utan ett bankkonto. Bankernas kriminella metoder utgör därför tveklöst ett försök att påverka opinionen och det stundande valet. Detta är en utveckling väldigt många människor borde vara rejält oroade inför när makten förflyttas bort från folket och till rovdjurskapitalister inom bankvärlden. Till förbrytare vars intressen står lång ifrån det arbetande folkets.

Etablerad lögnmedia, som annars brukar vara så pigga på att rapportera om misstänkt valfusk att de sprider fake news genom paranoida och substanslösa konspirationsteorier, står helt tysta.

En insamling startades i torsdags, den 10 maj, till samma konto som Nordea stängde av från och med idag, för att kunna finansiera ett motangrepp mot bankväldet. Det uttalade målet med insamlingen var att:

1. Anlita en jurist som får i uppdrag att utreda hur bankernas uppdrag ser ut och vad de har för ramar att arbeta inom.
2. Om möjligt utifrån punkt 1 inleda ett civilrättsligt åtal mot Nordea.
3. Oavsett ovanstående punkter politiskt motverka bankstyret och det kontantlösa samhället.

Resultatet av insamlingen är överväldigande med över 400 000 kronor insamlade av massvis av bidragsgivare. Viss kontakt med jurister har redan inletts, men tyvärr kan sådant här ta en hel del tid i anspråk. Vi garanterar dock att vi kommer arbeta i högsta möjliga tempo och så fort vi har någon matnyttig uppdatering kommer du att kunna läsa om det här på Nordfront.

Resultatet av insamlingen visar tydligt på fyra saker:

1. Bankirernas agerande vredgar det nordiska folket.
2. När ett allvarligt övergrepp sker står den sant nationella rörelsen enad.
3. Nordiska motståndsrörelsen har ett stort förtroende bland betydande delar av folket.
4. Det är, trots vad många högljudda tyckare trott och ordat om, inte alls omöjligt att skapa ett stark engagemang från folket för en radikal politisk rörelse som vår. (Något som bådar gott även inför valet.)

Stort tack till alla som donerat oavsett om det varit 100 kr eller 100 000 kr (som vår störste bidragsgivare under insamlingen skänkte). Ni har alla bidragit till att vi effektivt kommer kunna visa att det finns ett växande motstånd mot förbrytarna som förstör vårt Norden. Vi kommer som vanligt att vrida och vända på varenda krona för att kunna ge er alla maximal valuta för pengarna. Bankirerna kommer få all anledning att ångra sina övergrepp. Vi utgör folkrörelsen mot deras korrupta välde!


  • Publicerad:
    2018-05-15 21:40