Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

INTERVJU: Individ skänker 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldet

Av Redaktionen, 2018-05-14
redaktionen@nordfront.se

NORDISKT MOTSTÅND. En person har valt att skänka 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldets makt över det Nordiska territoriet. Nordfront har intervjuat personen.

Kampens timma är slagen — det totala motståndets tid är inne.

Under helgen nåddes Motståndsrörelsen av information om att en privatperson valt att skänka 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldets makt över det Nordiska territoriet.

Nordfront har lyckats få en exklusiv intervju med personen.

Berätta lite om dig själv!

— Jag har i många år ansett att det är något fel med världen, speciellt på senare år med massinvandring till vita länder, och enbart vita länder. Men också maktens förespråkande av homofili, feminism, transsexualitet och så vidare.

— Men det var inte förrän 2012, via Stormfront.org, som jag fann en viktig pusselbit: judefrågan. Då började jag förstå hur helheten ser ut och det ledde även till att jag blev nationalsocialist. Via Stormfront hittade jag Motståndsrörelsen och blev således ekonomisk stödmedlem förra året.

— För ungefär en månad sedan blev jag aktiv medlem. Jag var också med i Ludvika [Motståndsrörelsens 1 maj demonstration red. anm.] och jag har aldrig känt mig så välkommen och trygg. Jag har även varit med på ett flertal aktioner.


Personen deltog under Motståndsrörelsens 1 maj demonstration i Ludvika.

Varför tror du att bankerna har valt att ge sig på just Nordiska motståndsrörelsen?

— För att den Nordiska motståndsrörelsen är det enda reella motståndet mot judisk makt-rörelsens ekonomiska system. Alla andra partier är kontrollerad opposition. Lackmustestet är ifall de är pro-judiska eller inte.

En privatperson skänkte 100 000 kronor till motangreppet mot bankväldet. Klicka för förstoring.

100 000 kronor är en enorm summa, varför anser du att det är så viktigt att stödja kampen mot bankväldet?

— För att Nordiska motståndsrörelsen är den kraft som kommer att befria Norden och utan den kommer de nordiska folken att utrotas.

— Anslut dig till kampen. Tiden att sitta på läktaren är förbi – det totala motståndets tid är inne!

Motståndsrörelsen tackar dig för din stora insats.

Nordea stänger kontot imorgon den 15 maj, fram tills dess är det fortfarande möjligt att understödja motangreppet. Mer information finns här.


  • Publicerad:
    2018-05-14 20:28