Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Givetvis finns det en plan!

Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg svarar Max Rosenfors Berättar hur ett nationalsocialistiskt maktövertagande ska gå till.

Nordiska motståndsrörelsen har fått ett nytt hem på nätet

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver om organisationens nya hemsida Motståndsrörelsen.se.

”Jag välkomnar sämre tider så att vi tillsammans kan skapa bättre!”

KRÖNIKA. Nordiska motståndsrörelsens ledare skriver om några av de möjliga långtgående konsekvenser av Corona-viruset som skulle kunna vara positiva för vår sak.

Nordiska motståndsrörelsens kampår i Sverige 2019

ÅRSRAPPORT. Komplett rapport från Motståndsrörelsens svenska verksamhetsår 2019, inklusive listor med årets mest aktiva kommuner och de mest minnesvärda aktionerna, samt flertalet filmer.

SÄPO i politisk kamp mot Nordiska motståndsrörelsen

KOMMENTAR. Den svenska säkerhetspolisen bevisar sig tydligt utgöra en politisk institution genom sin medverkan i skandalrättegången mot Nordiska motståndsrörelsen.  

Vi vågar för att vinna och skriver historia gång på gång

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Förra veckans offentliga aktion på Island var en av flera milstolpar i den nordiska frihetskampen. Organisationens ledare resonerar här kring det och annan banbrytande verksamhet.

Nordisk ungdom – anslut er till motståndet!

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare kommenterar här Nordisk ungdoms nedläggning och manar till fortsatt kamp.

Har Nordiska motståndsrörelsen liberaliserats?

KOMMENTAR. Organisationens ledare Simon Lindberg reder här ut och ger svar på lösryckta påståenden om att en liberalisering eller avradikalisering skulle ha skett.

Den svenska yttrandefrihetens död och demokraturens totala övertag

YTTRANDEFRIHET. Grundlagsstadgade fri- och rättigheter dras in för det svenska folket. Repressionen mot systemkritiker ökar. Läget börjar bli riktigt allvarligt.

Ett enat Norden

NORDEN. Här kan du läsa om Motståndsrörelsens vision om ett enat Norden och vad detta innebär i kontrast till globalisternas vision om en hel värld med öppna gränser. Saxat från kampanjsidan Frittnorden.nu.

Lyckad 1 maj-demonstration i Kungälv – trots den värsta polisinsatsen i modern tid

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg delar här med sig om sina upplevelser från Kungälv inför och under gårdagen.

Tankar om moskéskjutningarna i Nya Zeeland och eventuella paralleller till nordisk kamp

UTTALANDE. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver här om dagens terrordåd i Nya Zeeland och om det finns några likheter med organisationens kamp.

Ny organisationsstruktur inom Nordiska motståndsrörelsen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under aktivistdagarna i januari lanserades en hel rad nyheter, däribland en ny organisationsstruktur som bättre ska ta tillvara på såväl kärnaktivister som de medlemmar som av olika anledningar inte passar in i den kategorin.

Nordic Resistance Movement: New site for our English speaking comrades – Updated

RESISTANCE. Simon Lindberg, leader of the organization, bids you welcome to our new website. UPDATED WITH VIDEO-INTERVIEW! Svensk översättning finns också i artikeln.

Motståndsrörelsens kampår i Sverige år 2018

ÅRSRAPPORT. Den årliga rapporten där föregående kampår i Sverige rundas upp står klar. I vilka kommuner var Motståndsrörelsen mest aktiv under 2018 och vilka var de mest minnesvärda aktionerna under året?

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Den sanningskorrigerade artikeln

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här följer en sanningsbaserad artikel om Nordiska motståndsrörelsen, som den borde se ut på Wikipedia. Detta är del 5 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Hjälp till att sprida sanningen!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Hur kan du som läser detta hjälpa till att sprida sanningen? Detta är del 4 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Fortsättning på lögnerna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Wikipedias artikel innehåller ännu fler lögner. Vilka lögner är det nu och varför? Detta är del 3 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Vilka lögner sprids och varför?

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Wikipedias artikel är proppfull med lögner. Vilka lögner rör det sig om och varför? Detta är del 2 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

Wikipedias sida om Nordiska motståndsrörelsen: Introduktion

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Vad är Wikipedia och varför skrivs denna artikelserie? Detta är del 1 av 5 i en artikelserie om Motståndsrörelsens sida på Wikipedia.

Nordiska motståndsrörelsen tog över Nyköping

AKTIVISM. Organisationens ledare Simon Lindberg deltog och höll tal under gårdagens demonstration i Nyköping. Här skriver han med sina egna ord om aktionen. Delar av hans tal publiceras också.

Upp till 20% stöd för Nordiska motståndsrörelsen i valet

KOMMENTAR. En hel del folkfientliga och imbecilla element drar djupt felaktiga slutsatser av valresultaten. Låt oss reda ut sanningen.

Valet är över, men kampen går vidare!

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare skriver om valresultaten och den framtida kampen.

Val 2018: Vill du att Sverige ska bli lite bättre eller vill du att Sverige ska bli fantastiskt?

NMR2018. I denna krönika skriver Simon Lindberg om varför du ska rösta Nordiska motståndsrörelsen och inget annat imorgon.

Medlem friad från anklagelse om förberedelse till mord trots lögn-rapport från SÄPO – del 2 av 2

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare kommenterar i två artiklar domen, säkerhetspolisens vittnesmål och medias hets. Här är del två.

Medlem friad från anklagelse om förberedelse till mord trots lögn-rapport från SÄPO – del 1 av 2

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare kommenterar i två artiklar domen, säkerhetspolisens vittnesmål och medias hets. Här är del ett.

Blir det någon demonstration i Stockholm imorgon?

KOMMENTAR. Flera medier har rapporterat om att Nordiska motståndsrörelsen ansökt om demonstrationstillstånd i Stockholm imorgon. Ändå har Nordfront inte informerat alls om detta. Här ges ett klargörande kring allt.

Liberalerna under luppen

POLITIK. Vilka är egentligen Liberalerna? Hur ser deras historia och politiska vilja ut? Svar fås här av Simon Lindberg.

Motståndsrörelsens media utökar och jag har inte tid att se och höra på allt

KRÖNIKA. Under lördagen lanserades Nordfront TV:s tredje filmade studio-program. Dessutom finns åtta svenskspråkiga poddar och ytterligare tre andra. Simon Lindberg går här igenom den nationalsocialistiska media-djungeln.

Total seger för Nordiska motståndsrörelsen på årets Almedalsvecka

KOMMENTAR. Med politikerveckan på Gotland avklarad för denna gång kommer här en kommentar från Nordiska motståndsrörelsens ledare.

”Vi har nu drivkraften, kunskapen och viljan att kunna växa också i Danmark och potentialen är stor”

KOMMENTAR. I helgen deltog Simon Lindberg på Nordiska motståndsrörelsens aktivistdagar i Danmark. Här skriver han om sina reflektioner kring det och etablerandet av den danska grenen.

Folkrörelse mot det korrupta bankväldet

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg kommer här med en kort analys kring insamlingen mot bankväldet och riktar ett personligt tack till alla som hjälpt till.

Den 1 maj 2018 går till historien

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg delger här sina tankar om de lyckade demonstrationerna i Ludvika och Boden.

Nationalsocialismen – det nordiska folkets naturliga världsåskådning

VÄRLDSÅSKÅDNING. Nordiska motståndsrörelsens ledare går till motangrepp mot nationalsocialismens belackare och förklarar varför det är den mest naturliga vägen för det nordiska folket – filosofiskt som realpolitiskt.

Bemötande av Sveriges radios ”dokumentärer” om Nordiska motståndsrörelsen – del 3

LÖGNMEDIA. Simon Lindberg har lyssnat på Sveriges radios bägge program om Nordiska motståndsrörelsen och bemöter dessa i en artikelserie på tre delar. Detta är den tredje och sista delen. Bilden ovan är en skärmdump från sverigesradio.se.

Bemötande av Sveriges radios ”dokumentärer” om Nordiska motståndsrörelsen – del 2

LÖGNMEDIA. Simon Lindberg har lyssnat på Sveriges radios bägge program om Nordiska motståndsrörelsen och bemöter dessa i en artikelserie på tre delar. Detta är den andra delen. Bilden ovan är en skärmdump från sverigesradio.se.

Bemötande av Sveriges radios “dokumentärer” om Nordiska motståndsrörelsen – del 1

LÖGNMEDIA. Simon Lindberg har lyssnat på Sveriges radios bägge program om Nordiska motståndsrörelsen och bemöter dessa i en artikelserie på tre delar. Detta är den första delen. Bilden ovan är en skärmdump från sverigesradio.se.

Angående Alternativ för Sverige

KOMMENTAR. Igår hölls en presskonferens där partiet AfS lanserades för allmänheten. Läs här vad Nordiska motståndsrörelsens ledare tänker om det.

Vår syn på människor med funktionsnedsättning

IDEOLOGI. Simon Lindberg berättar här om Nordiska motståndsrörelsens syn på människor som föds med eller ådrar sig olika funktionsnedsättningar.

Sverigedemokraterna eller Nordiska motståndsrörelsen?

VAL2018. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg förklarar i denna artikel varför du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen och inte Sverigedemokraterna.