KOMMENTAR. En hel del folkfientliga och imbecilla element drar djupt felaktiga slutsatser av valresultaten. Låt oss reda ut sanningen.

De syns i allt från pojkrums-troll på Flashback till ledarartiklarna i den mest lästa lögnmedian och menar att valet bevisar att stödet för Nordiska motståndsrörelsen är vad de menar, i det närmaste obefintligt. Att dock helt och hållet se till valresultaten för att bedöma en organisations stöd är dock ett så förenklat argument att de flesta normalbegåvade lågstadieelever kan se igenom det.

Trots det antaget utbredda valfusket, som jag i övrigt kommer bortse ifrån i denna artikel, fick Sverigedemokraterna, vi och AfS tillsammans närmare 20% av rösterna. Det kan inte vara någon hemlighet för särskilt många att en majoritet av SD:s väljare ser massinvandringen som den absolut viktigaste politiska frågan. Andra viktiga aspekter är att de är trötta på politikerlögner och korruption och därför vill se en verklig förändring. De har inte röstat SD främst för att de uppskattar partiets ställningstagande i frågor som exempelvis rör arbetsmiljö och energipolitik eller ens Nato och EU.

Att dessa människor röstar SD istället för Nordiska motståndsrörelsen innebär såklart inte att de absolut inte har något som helst till övers för Nordiska motståndsrörelsen. Tvärtom så vet jag av personlig erfarenhet att flertalet till 100% också stödjer oss, i vissa fall till och med i högre utsträckning än de egentligen stödjer SD. Att de valt att rösta SD trots allt beror på så kallat taktiskt resonemang, att de har tänkt att det är bättre att stödja det röstmässigt starkare alternativet istället för att ”splittra motståndet” genom att rösta på en uppstickare.

Hade det istället varit Nordiska motståndsrörelsen som satt i riksdagen och SD som ställde upp i sitt första val hade knappast SD fått så många röster som de fått och Nordiska motståndsrörelsen, jämförelsevis, så få.

Det idiotiska resonemanget som lyfts fram av våra fiender, att bara 0,03% av folket skulle stödja oss, är rent av löjeväckande. Menar samma krafter att det bara finns 0,01 procent av svenska folket som stödjer kommunismen eller likartade ideologier eftersom Sveriges kommunistiska parti så här långt i rösträkningen hamnar på den siffran? Finns det alltså enligt dessa ”experter” mer än tre gånger så många nationalsocialister i Sverige som det finns kommunister? Är det omöjligt att tänka att vissa som ser sig som kommunister, anarkister eller syndikalister istället har röstat på exempelvis Vänsterpartiet eller Feministiskt initiativ? Vidare, med samma resonemang åter igen, är det så här långt bara 34 personer som stödjer tanken på ett starkare och mer självständigt Norrland eftersom Norrlandspartiet bara fått 34 röster hittills?

Skärmdump under pågående räkning från val.se kl 19:49 13 sep. Ett bevis för att det finns 3,3 gånger fler nationalsocialister än kommunister i Sverige?

Nej, givetvis kan man ha sympatier för mer än ett parti och välja det av dem man tror är mest taktiskt rätt istället för det man rent idémässigt sympatiserar mest med. Närmare 20% röster på SD innebär i praktiken upp till närmare 20% stöd för oss i Nordiska motståndsrörelsen. Antagligen ännu mer eftersom det i Sverige är kutym, speciellt bland de äldre generationerna, att rösta för samma gamla parti som man alltid gjort fast man inte längre har någon aning om vad de står för.

Att stödet för oss på gatorna har ökat kraftigt, de senaste åren i allmänhet och under valrörelsen i synnerhet, är ett faktum. Att vi varenda gång vi står på gatorna en timme eller två, i en slumpmässigt utvald stad från Trelleborg i syd till Kiruna i norr, får flertalet klappar på axeln, positiva kommentarer och spontana kontantdonationer är ett annat. Att vi knappt får några öppet negativa reaktioner alls är ett tredje. Vi har ett större stöd än någonsin, men för all del, om våra fiender vill underskatta oss till den grad de nu gör så inte mig emot. De kommer då att få sin kalldusch tids nog.

Dock är även detta antagande av mig såklart felaktigt. De flesta av dem har nog egentligen full förståelse för allt jag skriver. Ingen människa i världen skulle nämligen lägga sådana enorma resurser på, eller ge sådan uppmärksamhet till, en organisation som man visste knappt hade något stöd eller som var utdöende. Nordiska motståndsrörelsen ligger knappast för räkning. Deras sparkar mot den de inbillar sig ligger ner, träffar inte annat än våra fötter eftersom vi istället står upp och det mycket stabilt och rakryggat.

Som tidigare nämnts önskar vi självklart att fler svenskar röstat med sitt hjärta istället för efter någon taktik, men vi ser trots att så inte är fallet, att vi gjort enorma framsteg med vår valkamp. Framsteg vi kommer skörda frukterna av en lång tid framöver när vi nu fortsätter kampen för att återta vårt land! (Det lär ju inte heller bli så svårt när det nu alltså är OTVIVELAKTIGT BEVISAT att bara 0,01% av folket är tydligt mot oss.)


  • Publicerad:
    2018-09-13 20:17