AKTIVISM. Organisationens ledare Simon Lindberg deltog och höll tal under gårdagens demonstration i Nyköping. Här skriver han med sina egna ord om aktionen. Delar av hans tal publiceras också.

Igår tågade strax över 80 nationalsocialister (även om vissa av dessa anslöt sig först vid torget och alltså inte var med från början) genom centrala Nyköping fram till Stora Torget där uppställning gjordes framför kommunhuset och jag höll ett anförande. Demonstrationen var inte föranmäld för myndigheter eller allmänhet. Tillståndsgiven var den genom Sveriges grundlag om demonstrations- och mötesfrihet.

Anledningen till varför det inte ansökts om ett formellt tillstånd, i enlighet med vad polismakten helst önskar, var för att polisen tidigare i år i Stockholm och under förra året i Göteborg inte behandlat Nordiska motståndsrörelsens ansökningar med den respekt för våra rättigheter som vore önskvärt och vad som dessutom vore förenligt med sann yttrandefrihet. Vi behöver inte polisens beskydd vart vi än väljer att marschera i Norden och anledningen till att vi normalt sett ändå väljer att göra en formell ansökan om tillstånd är främst för att det blir enklare att kunna mobilisera medlemmar och sympatisörer om vi kan gå ut med samlingsplats och tid helt officiellt.

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2017/10/G%C3%B6teborg2017_107-460x307.jpg

Så här kan det gå när vi ansöker om demonstrations-tillstånd. Från Göteborg 20170930.

Det är antagligen inte så enkelt att som utomstående sätta sig in i hur enormt stor sekretess som måste råda för att kunna genomföra en spontan demonstration med våra förutsättningar, men dessvärre medför det att inte ens merparten av våra egna medlemmar, och än mindre utomstående, kan underrättas om vad som komma skall. Vi är, trots att vi är ett helt lagligt och registrerat politiskt parti, landets tveklöst mest hårdbevakade politiska gruppering och har vid flera tillfällen fått se prov på hur hårt prioriterade våra aktiviteter är från polisens sida. Uttalanden från åskådare om att de aldrig sett så många poliser i sin lilla stad innan eller frågor om det skett något gängrelaterat mord är inte alls ovanliga under helt vanliga flygbladsutdelningar land och rike runt.

Ett enda ord i en avlyssnad telefon eller via en kontrollerad e-post så är inte en demonstration likt den vi genomförde igår möjlig att genomföra. Ett par minuter för lång tid på en församlingsplats eller under uppställning innan marschen kommit igång kan leda till ett misslyckande. Att under dessa omständigheter faktiskt ändå lycka mobilisera den mängd deltagare som behövs för att kunna genomföra en värdig demonstration är ett stort erkännande av Motståndsrörelsens disciplin och organiseringsförmåga.

Under demonstrationens gång fick hundratals Nyköpingsbor höra och se Nordiska motståndsrörelsen. Förutom ett mindre gäng, till synes lobotomerade, nyckelskrammlare och en ensam gaphals, som tycktes tro antingen på reinkarnation eller evig ungdom då han menade att vi var ansvariga för att ha mördat hans far i Auschwitz, gick det hela mycket lugnt till väga och en del åskådare gjorde tummen upp när tåget gick förbi och en del andra människor, utöver deltagarna, applåderade också talet på torget.

Varför tycks alla NPC:s lida av ett sådant underskott på testosteron?

Delar av mitt tal väljer jag att skriftligt publicera i slutet av denna artikel för allmän beskådan om du föredrar det framför att lyssna på det i sin helhet i NTV:s direktsändning från demonstrationen.

Efter att demonstrationen upplösts och vi splittrat på oss valde den dittills totalt passiva poliskommenderingen att genomföra ”rutinkontroller” av ett antal fordon tillhörande demonstranterna. Givetvis kunde ingen lagföras för rattfylleri eller annat och av de som åsiktsregistrerades fanns nog flertalet redan i registret sen åratal tillbaka.

Vi kommer att fortsätta bedriva vår kamp på alla fronter, däribland också genom demonstrationer, vad systemet än gör för att försöka hindra oss. Om inte polisen börjar tänka om gällande Nordiska motståndsrörelsens demonstrationsansökningar skulle det inte förvåna mig om liknande blixt-demonstrationer som den i Nyköping kommer hållas på fler orter i framtiden. Vill du inte missa dessa eller några av våra andra aktioner gör du bäst i att ansluta dig och bli en aktiv del av motståndet redan idag.

Avslutningsvis, tack återigen alla som deltog. Det är alltid ett sant nöje att stå vid er sida!

…Problemet är detta system! Den liberala kapitalistiska demokratin är inte så fantastisk, så oersättlig och så felfri som ni under decennier lurats till att tro. Den är egentligen inte ens vare sig särskilt frihetlig eller demokratisk. Hur kan ni ens inbilla er att det kan kallas frihet när ni inte har tillgång till fri information utan att det först filtrerats genom en och samma stam som kontrollerar all media? Hur har ni ens kunnat få för er att demokrati är synonymt med att vart fjärde år få välja sin, av storfinansen köpta, förtryckare?

Detta system och dess upprätthållare och medlöpare bär ansvaret för situationen vi står inför idag. Globalister, sionister, bankirer, mediemoguler, bolagsmagnater, finanshajar, politiker, polis, opinionsbildare, proffstyckare, journalister – Ni har alla vårt folks blod på era händer!

Att Anna gruppvåldtogs av ett främlingsgäng igår, att gamle Egon ständigt är sjuk för att han inte har råd att fixa sina dåliga tänder, att Sara tar en överdos heroin senare idag och att Nicklas hoppar från en bro imorgon för att han inte orkar leva i den verklighet ni skapat något mer. Det är ert fel – det är systemets fel!

Sanna mina ord när jag också förtäljer att vi heller inte har sett någonting än så länge. Det kommer bli värre. Ja rent av, vansinnigt mycket värre. Frågan är bara hur långt ni alla vill låta det gå innan ni tycker att det räcker? Räcker det att grannens dotter gruppvåldtas innan just du reagerar eller måste du vänta tills det är din egen dotter som ligger där gråtandes med trosorna sönderslitna? Kommer du ens att agera då?!

Man behöver inte ens vara det minsta intresserad av politik för att förstå att det behövs en radikal förändring. Det handlar nämligen egentligen inte ens om politik, det handlar om ren och skär överlevnad. Det handlar om att förstå att det nuvarande systemet förstör vår nation och i förlängningen, om vi ska fortsätta ta emot främlingar från alla världens hörn samtidigt som våra egna födelsetal fortsätter krympa, så kommer vi svenskar att bli minoritet i vårt eget land!

Allt detta elände vi kan se runt omkring oss just nu, när vi ju faktiskt ändå fortfarande är i majoritet, är såklart ingenting jämfört med hur vi kommer hånas, skändas, hunsas, bespottas, förnedras och jagas när vi är i minoritet. Och med ’vi’ är det inte någon annan jag pratar om – det är din framtid det gäller – dina barns verklighet.

På sikt är dessutom hela vårt folks överlevnad hotad. Det här är inte precis kärnfysisk utan borde vara en ganska enkel slutsats att komma fram till för de flesta normalbegåvade människor.

Det är alltså inte kunskap det handlar om. Det är inte brist på intelligens som får er att stå passiva och rösta på samma gamla skitpolitiker vart fjärde år och i övrigt inte röra en fena. Nej, det som tycks saknas bland dagens kvinnor och män i det här landet är mod, ansvar, pliktkänsla och lite jävlar anammar.

’Jo visst har ni rätt, men man vill ju inte bli uthängd i tidningen, man vill ju inte bli av med jobbet, man vill ju inte att grannarna ska viska om en. Man vill ju helst hålla sig borta från problem och bara få sköta sitt eget.’

Igenkänningsfaktorn i dessa resonemang torde vara stor för alla som är lite självkritiska. Vårt största huvudbry är inte hur vi ska gå till väga för att kunna lösa situationen, för det i sig är egentligen ganska enkelt – det sker genom organisering i Nordiska motståndsrörelsen. Kan vi få tillräckligt många av er att stå vid vår sida så kommer vi också kunna säkra vår existens och vår frihet.

Nej, vårt stora bekymmer är snarare hur ska vi få dig, du fege jävla krake, du som ser din personliga tillvaro som så mycket högre än resten av folkets, att börja ta ditt förbannade ansvar? Du som har vikingars och karoliners blod inom dig, men som ändå beter dig som en förbannad syltrygg.

Rätt eller fel, men det vi ska göra för att också få dig att hitta din ryggrad är att vi ska påtala alla dessa faktum gång på gång, på gång. Våra röster ska eka i ditt huvud när du går till sängs. Är du en sån jävla fegis att du låter vårt mångtusenåriga folk utrotas för din egen bekvämlighets skull? Är du en sån satans ynkrygg att du hellre ser din dotter eller son, tillsammans med miljoner andra nordiska kvinnor och män, flickor och pojkar, falla offer, än att du själv ska riskera bli av med jobbet? Är du så lumpen och ynklig att du hellre ser världen falla i bitar än att själv behöva uppoffra dig för din nästa?

Men, för all del, strunt du i att kämpa om du inte tycker det är värt det, fortsätt du stå passiv och titta på när världen runt omkring dig förgörs, men då ska du också förstå att det är ett aktivt val du i så fall gör. Man kan nämligen antingen välja att vara passiv eller kan man välja att göra motstånd och kämpa – det finns inga andra val – det finns inga mellanting.

Gör du då valet att stå passiv då ska du förstå att inte heller det valet är utan konsekvenser. Valet handlar inte om att antingen kämpa och ta de risker det medför eller att stå passiv och fortsätta leva ett bekvämt liv. Nej, det handlar om att göra rätt för sig och ta de konsekvenserna det medför från lögnens och ondskans förfäktare för att till slut kunna besegra dem, eller, om att vara en fegis och lämna walkover – blotta sin strupe och frivilligt lämna över sin barn och barnbarn till mördare och pedofiler.

Det ni ser framför er i oss är motståndet. Ja, vi utgör faktiskt det enda motståndet. Må hända finns det någon annan som opponerar sig här och där, men, benhårt, radikalt och rakryggat motstånd som aldrig viker sig – alltså det motstånd som faktiskt behövs – det är det vi som företräder!

Ert val är inte att om drygt fyra år lägga en papperslapp i en låda med sossarna eller moderaternas namn, eller ens Sverigedemokraternas eller något annat parti längre åt höger. Ert val är inte att läsa etablerad lögnmedia eller mindre lögnaktig alternativ media. Ert val, ja det enda val ni någonsin gör här i livet som kommer spela verklig roll, det är om ni genom er förbannade passivitet ska fortsätta stödja det här smutsiga och folkfientliga systemets våldtäkt och utrotning av vårt folk, eller om ni ska ge er in i kampen och kämpa vid vår sida?!

Jag är ledsen att behöva vara den som säger det, men det går inte att spela säkert, borgerligt – om det inte alltid varit för sent för det så är det åtminstone det nu. Det är vinna eller försvinna som återstår och gäller. Nordiska motståndsrörelsen eller vilket annat val det än må vara.

Vi är motståndet. Vi är förändringen. Vi är räddningen.

Kanske tycker någon att vi har våra poänger men att vi har fel image? Är vi för militanta? Är det dumt av oss att vi är nationalsocialister? Har någon av våra representanter kanske för långt straffregister? Är vi för många män i förhållande till kvinnor? Har vi inte tillräckligt många högskolepoäng och tjusiga titlar? Inget av detta spelar någon som helst roll, för det alternativet du i så fall önskar se – det existerar inte. Oavsett om ni gillar det ni ser i oss eller inte är det en realitet att utan oss finns det inget hopp om bättring för Norden och de nordiska folken.

Därför är det fakta när jag säger att antingen stödjer ni oss eller stödjer ni systemet. Idag kostar det kanske synbart mer att stödja oss, men i förlängningen kommer det kosta er allt ni har och någonsin drömt om ifall ni inte stödjer oss. Frågan är som sagt bara hur mycket du är beredd att förlora innan du blir man eller kvinna nog att börja slå tillbaka?!

Vilken ursäkt du än hittar, vad du än kommer på att skylla på så är det ingen som tvingar dig att välja fel – det är ditt eget val. Fram tills du gör det rätta valet så ska vi som sagt se till att påminna dig om ditt ansvar. Vi ska påminna dig om att du genom din passivitet också har blod på dina händer. Du ska våndas över dina egocentriska val varje dag när du går till ditt välbetalda arbete och varje kväll när du kommer hem till ditt fina hus. När skammen kommer ifatt dig och du försöker dämpa den med sprit, droger och läkemedel så ska vi se till att skrika ännu högre för att ändå nå dig genom ruset.

När du väl istället är redo, att bli en bättre version av dig själv, en bättre man eller kvinna som tar sig i kragen och i sitt inre hittar det vi alla har djupt inom oss – en krigare, en kämpe, en blivande hjälte – då finns vi här för att se till att få dig organiserad. Då kan du bli vår kamrat, ställa dig i våra led och kämpa med oss för en ny och ljusare morgondag där vårt folk tagit tillbaka makten från de parasiter som idag kontrollerar våra liv och vår tillvaro!


  • Publicerad:
    2018-11-11 16:30