KRÖNIKA. Under lördagen lanserades Nordfront TV:s tredje filmade studio-program. Dessutom finns åtta svenskspråkiga poddar och ytterligare tre andra. Simon Lindberg går här igenom den nationalsocialistiska media-djungeln.

Klassiska Radio Nordfront. Mysradio i Radio Regeringen. Engelska Nordic Frontier. Prepping i Lifsferill. Aktivistpodden Mer än Ord. Ideologiska Ledarperspektiv. Lokalradio i Radio Kungälv. Lokalradio igen i Radio Ludvika. Riksledningen i Studio Nordfront. Norrländsk tv i Studio Bothnia. Lokal-tv i Studio Kungälv. Reportage i NTV Live. Norsk radio i Frontlinjen. Finsk radio i Studio 204. Också kamprapportsfilmer från alla nordiska länder.

Nya podd- och tv-projekt tycks lanseras hela tiden på Nordfront och våra systersidor. Hur har det kommit att bli så här och kanske än viktigare, hur ska man hinna med att lyssna på och titta på allt? Och nu räcker det väl ändå?

Jag vet att det är många som tänker så här och får lite panik var gång de ser att Nordiska motståndsrörelsens media-satsningar växer. Vi har mycket stor lojalitet bland många av våra följare och för det är vi mycket tacksamma. Ni behöver dock inte på något vis känna er illa till mods om ni inte skulle hinna följa allt och det kommer inte bli enklare för svaret på min sista fråga i förra stycket är; nej, det räcker inte så här, det ska bli mer. Sen kanske inte alla de nuvarande projekten lever för evigt heller, men den totala sändningstiden med nationalsocialistisk tv- och radio ska på sikt utökas än mer!

Att vi som en enda organisation, och dessutom en sant oppositionell sådan med allt det innebär, har skapat en sådan mångfald av media är givetvis stort, men när allt kommer kring är det ändå så att vilken som helst av de etablerade tv- eller radio-kanalerna har många fler program än oss. Det är också där vår konkurrens ligger. Vi konkurrerar inte främst med annan nationell eller ens annan alternativ media utan med den etablerade. När vi kan sända radio- och TV 24 timmar om dygnet, om än med lite repriser mellan varven, så att våra följare aldrig någonsin ska behöva titta eller lyssna på något annat – då börjar vi kunna prata om att ha nog med program. Fast å andra sidan, då börjar det bli dags att lansera kanal nummer två.

Att bygga upp det vi har idag har tagit mycket tid och hade varit omöjligt utan dels alla de donationer vi fått in under åren och dels utan den medlemstillväxten vi haft där vi rekryterat och frambringat nya talanger. Givetvis är därför också den målsättning jag pratar om, med sändning 24/7, inte något som kommer styras upp i en handvändning eller inom överskådlig tid. Men, ett nytt program i taget, så kommer vi dit så småningom.

Så hur ska man hinna med att lyssna och titta på allt? Det ska man inte nödvändigtvis. Men, däremot bör man omsorgsfullt ge alla poddar och tv-program en ärlig chans för att sen finna sina favoriter. Gör vi vårt jobb som vi ska kommer du dessutom att välja flera av dessa program – inte utöver annan underhållning, utan istället för annan. Du slår på Radio Nordfront i bilen på väg till jobbet istället för Riks FM. Radio Regeringen istället för P3 på jobbet. Ledarperspektiv, Lifsferill och Mer än Ord istället för något av de hjärndöda underhållningsprogrammen på TV. Studio Nordfront istället för Breaking News med Filip och Fredrik och Studio Bothnia och Kungälv istället för lördagsrullen på Netflix. Osv.

Våra poddar och TV-program har olika utformning, innehåll och medverkande. Kanske gillar du alla, kanske gillar du bara någon enstaka – men smaken är delad och ju större bredd vi har – desto större chans är det att faktiskt du gillar något av det vi gör och ersätter en del av din folkfientliga mediekonsumtion med sådan där du faktiskt kan kombinera bruset med konkreta lärdomar. Givetvis kommer vi också med vår breddning på sikt att nå ut till fler.

Själv tittar jag mycket sällan på etablerad TV och än mer ovanligt är det att jag lyssnar på sådan radio. Jag lyssnar däremot med glädje på alla avsnitt av Mer än ord (och självklart Ledarperspektiv eftersom jag är med och producerar dessa), större delen av Radio Nordfronts samt alla de övriga vi har då och då om jag har lite tid över eller om ämnena i de är något jag tycker verkar extra intressant. Jag har ingen panik alls över att jag inte hinner lyssna och titta på allt utan gläds till fullo för varje nyhet vi lanserar i den nationalsocialistiska media-djungeln. Jag vet nämligen att det är ytterligare ett steg i kampen för att erövra vårt folks sinnen och att göra journalisterna i lögnpressen arbetslösa!

Ta del av vårt radio-utbud här och vårt TV-utbud här. Gillar du det vi gör så glöm inte att donera.


  • Publicerad:
    2018-08-06 16:55