MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg skriver om organisationens nya hemsida Motståndsrörelsen.se.

Skärmbild av den nya hemsidan Motståndsrörelsen.se. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Motståndsrörelsen.se är från och med nu Nordiska motståndsrörelsens officiella hemsida och internetorgan. Detta är alltså sidan du ska besöka framöver för att ta del av organisationens verksamhet i form av kamprapporter, längre reportage från intern och utåtriktad verksamhet, samt intervjuer med våra aktivister, offentliga uttalanden från ledningen, politiska kommentarer och ideologiska texter från våra officiella företrädare. Motståndsrörelsen.se blir också den naturliga plattformen för våra uppskattade filmer från olika aktioner, liksom för de officiellt organisationsanknutna poddarna Ledarperspektiv och Mer än ord.

Det har egentligen länge funnits ett behov för organisationen att ha sin egen sida. Mycket av det fantastiska arbete våra aktivister utför land och rike runt har hamnat i skymundan för nyheter och annat som publiceras på Nordfront. På denna sidan får organisationens verksamhet och ideologi all fokus.

En annan enorm fördel med att vi nu har en egen plattform är att vi slipper ”slåss” om utrymme i menyer och på banner-platser med Nordfronts verksamhet. Detta gör att vi kunnat samla all information om organisationen, praktiskt såväl som ideologisk, på ett mycket mer pedagogiskt och utstuderat vis. För nya såväl som gamla intressenter till organisationen är det nu avsevärt mycket enklare att hitta svar på de eventuella frågor de kan ha och att tillgodose sig allt de kan tänkas undra kring. Exempelvis finns nu flera lättfunna frågor och svar-sidor.

Då Nordfront har snart 10 år på nacken är också denna sida betydligt mer modern och grafiskt avancerad i sitt utförande. Allt för att ge dig som läsare en så behaglig upplevelse som möjligt. För att på ett bra sätt själv se vad jag menar kan du exempelvis besöka nästeskartan och klicka dig in till någon av de regionala nästessidorna, du kan titta på samlingssidan för information om medlemskap, eller varför inte någon av punkterna i vårt politiska program Vår väg!?

Motståndsrörelsen.se är ett resultat av otroligt många timmars arbete under en ganska lång tidsperiod. Faktum är att tanken från början var att sidan skulle ha varit klar redan för drygt ett halvår sedan, men att det dessvärre kommit andra tidskrävande saker emellan som det ibland gör för en högaktiv ideell organisation som vår. Vi har därför sen länge stått inför valet att släppa sidan halvfärdig eller att arbeta vidare för att komma så nära perfektion som möjligt innan lansering och jag tog då beslutet om det sistnämnda.

Dock blir självklart aldrig något helt perfekt och vi skulle säkert kunna arbeta lika länge till på sidan om vi hade önskat, liksom att vi självklart kommer att uppdatera och bygga ut den ytterligare efterhand. (Har du förbättringsförslag eller synpunkter är du varmt välkommen att dela med dig av dessa.) Trots detta är det en färdig produkt vi levererar och som jag dessutom är väldigt stolt över!

Jag vill med detta sagt också rikta ett stort tack till alla de som arbetat med sidan. Förutom att jag själv lagt väldigt mycket tid är det framförallt Max Rosenfors, Martin Saxlind och Marcus Hansson som bör nämnas även om det varit ännu fler involverade.

Efter denna lansering kommer jag tryggt att lämna över sidan till Robert Eklund som utnämnts till chefredaktör så att jag kan ta tag i andra projekt som ligger och väntar. Jag är övertygad om att Eklund med övriga redaktionsmedlemmar kommer göra ett ypperligt arbete och tillsammans med våra aktivister Norden över göra sidan värd för dig att bokmärka och besöka dagligen!

Ursprungligen publicerad på Motståndsrörelsen.se.

 


  • Publicerad:
    2020-03-29 15:05