Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#157: Coronakaoset, folkkonferensen och andra nyheter SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-03-29
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Radio Nordfront fortsätter ikväll förstås att diskutera coronakrisen. Gästar gör Fredrik Vejdeland för att berätta om de nyheter som framkom under den folkkonferens som Motståndsrörelsens riksledning höll under söndagen.

Under kvällens Radio Nordfront kommer Fredrik Vejdeland att gästa i egenskap av representant för Nordiska motståndsrörelsens riksledning. Detta för att berätta mer om de tre stora nyheter som riksledningen presenterade under dagens folkkonferens, nämligen att första maj-demonstrationen i Uppsala ställs in, att en nyöversättning av Adolf Hitlers Mein Kampf kommer att släppas på Greenpilled klockan 18 idag samt att Nordiska motståndsrörelsen har lanserat en helt ny organisationshemsida.

Vejdeland kommer också i egenskap av chef över Nordisk Radio att berätta om flera nya spännande radiosatsningar som kommer att lanseras inom kort.

Dessutom förstås fortsatta diskussioner om coronakrisen och om Säpos nya rapport.

Missa inte det!

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Tobias Lindberg och Pär Öberg. Gästar gör Nordisk Radios chef Fredrik Vejdeland.

Veckans RN-bild:

Öberg gör ärenden i sin corona-outfit.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att se den folkkonferens som Nordiska motståndsrörelsens riksledning höll under dagen, där tre viktiga nyheter presenterades:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#157: Coronakaoset, folkkonferensen och andra nyheter SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-03-29 17:09