NMR2018. I denna krönika skriver Simon Lindberg om varför du ska rösta Nordiska motståndsrörelsen och inget annat imorgon.

Efter en mycket intensiv tid av valkamp är då valdagen slutligen här imorgon. Dagen då vi får se hur många medborgare i Sverige det finns som faktiskt bryr sig om att rädda den här nationen fullt ut och som dessutom är klarsynta nog att kunna se genom både medielögner och märkliga envisa ”val-taktiker”.

Till alla er som förtidsröstat på Nordiska motståndsrörelsen eller redan bestämt er för att ni ska rösta på oss imorgon vill jag börja med att rikta ett stort tack. Oavsett vilka valresultat vi gör så är du en av siffrorna på pluskontot, du har åtminstone dragit ditt strå till stacken. När vi har makten i Norden i framtiden kan du med stolthet berätta för dina barn och barnbarn att du röstade på Nordiska motståndsrörelsen redan 2018, när vi ställde upp i vårt första val. Du var ingen följare av strömmen som drog nationen åt fel håll och heller ingen defaitist som resonerade kring att alla andra skulle följa den strömmen, nej, du stod med din röst upp för det som var rätt och riktigt!

Den här krönikan riktar sig dock framförallt till dig som redan förtidsröstat på något annat alternativ än Nordiska motståndsrörelsen eller dig som ännu inte är övertygad om att rösta på oss imorgon.

Då det för mig är oförståeligt undrar jag till er hur man kan motiveras till att rösta fram ett parti som är lite bättre, när det ”lite bättre” fortfarande skulle innebära ett helvete för många svenska kvinnor och män?

Inget annat parti än vi önskar på riktigt göra Sverige till en etnisk homogen nation igen. Detta innebär med andra ord också att inget annat parti heller till fullo vill stoppa de många problem som uppkommit med den massiva invasionen av främlingar som kommit till vårt land. Vissa vill kanske för all del begränsa, men alltså fortfarande inte få ett totalt stopp, de i Sverige tidigare okända problemen som gruppvåldtäkter och åldringsrån.

Ska man vara cynisk kan man till och med påstå att du genom att rösta på något annat alternativ än Nordiska motståndsrörelsen, genom din röst därför faktiskt ger legitimitet till de gruppvåldtäkter och åldringsrån som sker. För hur kan man ens tänka tanken att det är en bra start att få bort några gruppvåldtäkter när det faktiskt samtidigt finns ett parti som vill få bort dem alla?

Och om så något av dessa partier som påstås vara ”ett steg i rätt riktning” faktiskt får fullständig makt att bestämma i landet; tror du då att de svenskar som faller offer för den kvarvarande mångkulturen kommer tacka dig för att du åtminstone röstat fram ett parti som begränsat problematiken något? Tror du de känner att det var ett steg i rätt riktning för att det ”bara” var de som blev rånade, misshandlade och våldtagna och att det inte också utöver dem själva även var deras kompis?

Nej, vill man ha ett stopp för mångkulturen och de många problem som följer i dess namn måste man självklart också rösta på ett parti som både vill stoppa invandringen och genomföra ett massivt återsändande. Allt annat är fullständigt ologiskt och närmast idiotiskt. En halv miljon av närmare tre miljoner är för övrigt inte massivt, det är snarare som att rädda garaget när hela gården står i brand.

Det finns bara ett parti som ställer upp i årets val som har en öppen politisk vilja på agendan att faktiskt åstadkomma en total förändring av den här nationen. En total förbättring. Ett totalt botgörande av sjukdomen istället för ännu en bromsmedicin. Det partiet är Nordiska motståndsrörelsen.

Du säger att du inte vill inte kasta bort din röst. Det är förståeligt. Men, är definitionen av en bortkastad röst verkligen att rösta på ett parti som inte når riksdagen? Borde inte istället definitionen av en bortkastad röst vara att rösta på ett parti som inte helhjärtat vill åstadkomma den förändring som krävs för att åter göra den här nationen frisk igen?

Visst kommer inte enbart din röst att göra allt bra, ty det krävs mer än så för att ställa allt till rätta, men en röst på oss är en riktigt god grund som vi sen redan dagen efter valet kan bygga vidare på för att göra allting bra. Jämfört med att lägga en röst på något annat alternativ som inte heller kommer göra allt bra, men som istället bara bygger grunden för något som kan bli ”lite bättre” och en grund som det sen dessutom kanske inte kommer byggas mer på förrän om fyra år när nästa val kommer, borde det förstnämnda framstå som ett vansinnigt mycket bättre alternativ för envar.

Om vi gör ett val med dåliga resultat bör du skämmas då det faktiskt var på grund av dig och andra som du, vi inte fick bättre resultat. Om vi gör ett val med bra resultat kommer du likväl få stå där och skämmas då vi med din hjälp kunde gjort ett ännu bättre val.

Rösta med ditt hjärta imorgon. Rösta för sann opposition till vansinnet. Rösta för att lösa problemen från grunden. Nöj dig inte med ”lite bättre” när du kan få fantastiskt. Rösta Nordiska motståndsrörelsen!

Har du redan förtidsröstat på något annat? Det går att ändra sin röst, läs mer här.


  • Publicerad:
    2018-09-08 22:00