DEBATT. En Nordfront-läsare som jobbar som busschaufför i Stockholm har skrivit en insändare. Skribenten berättar att massinvandringen pressar ner lönerna för busschaufförerna och att vänstern inte gör något åt detta.

Buss_stor_web

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Jag kommer aldrig att få en betydande löneförhöjning – tack vare vänstern.

Jag arbetar som busschaufför i Stockholm. En minst sagt ”mångkulturell” arbetsplats. Mitt företag söker konstant nya förare för att förhindra en kommande förarbrist. En förarbrist är mer än välkommen för mig – för det bästa sättet att förhindra bristen är att höja lönerna rejält för att locka nya förare till sig. Problemet är dock att företaget tar in oändligt med (inkompetenta) invandrare – som inte kräver hög lön, vilket gör att krisen aldrig kommer att komma. Cheferna gnider sina händer, de undkommer alltså att behöva höja lönerna – tack vare massinvandringen.

Massinvandringen gynnar borgarna och stjälper de svenska arbetarna! För kapitalisterna/borgarna/cheferna är massinvandring inget annat än billig arbetskraft och nya konsumenter. Vänstern är så korkad att de tror att kapitalisterna är precis lika ”medmänskliga” som dem. Vänstern inser inte ens att de går kapitalisternas ärenden. De är inget annat än systemets lakejer när de ”motkämpar” det folkliga motståndet – nationalsocialismen. Borgarna skulle aldrig kunna uppehålla inflödet av billig arbetskraft om det inte vore för de nyttiga idioterna i vänstern.

Vad jag kan komma på så gynnas inte de svenska arbetarna av massinvandringen på något sätt. Samtidigt som jag kan komma på flera saker, med massinvandringen, som gynnar borgarna. Vänstern borde fråga sig själva varför de tror att borgarna är sådana ivriga invandringsvurmare?


  • Publicerad:
    2014-04-22 22:30