SATIR. Eftersom Stefan, Anna och alla de andra barnen som leker i regeringskvarteret har varit väldigt stygga i hela sina liv, blev julen detta år inte riktigt vad man hade tänkt sig.

I stället för tomten som avlade besök blev det istället grinchen – förklädd till tomten – med en säck full med överraskningar till de väntande barnen.

Eftersom grinchen bara besöker de stygga barnen var klapparna till de förväntansfulla väl anpassade efter deras ”hyss”. Ut ur säcken vällde det således tusentals IS-krigare som grinchen samlat ihop från de asylboenden som Stefan och de andra placerat dem på som en julklapp till det svenska folket.

Klicka för större

Klicka för större

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2016-01-12 18:40