WEBBTV. Nordfront TV sänder ikväll ifrån Ludvika kommunfullmäktigemötet och Pär Öberg kör för- och eftersnack.

De bloddrickande* frimurarpolitikerna i Ludvika kommunfullmäktige trodde att de skulle få ha sina möten i fred framöver, för att Pär Öberg inte kom in i kommunfullmäktige i detta val.

Men de trodde FEL! Nordfront TV med Pär Öberg i spetsen kommer självfallet att fortsätta med webbsändningarna inifrån Ludvika kommunfullmäktige.

— Det är bara en temporär pyrhusseger för de så kallade lokalpolitikerna i detta val. Vi kommer så klart att fortsätta med webbsändningarna och jag kommer att ha mer tid över till för- och eftersnack och avkoda deras lögner. På så vis får de 219 personer som röstade på Motståndsrörelsen i kommunen valuta för sina röster, säger Pär Öberg.

— Att webbsända kommunfullmäktigemötena är jättekul, speciellt när Öberg är med och för- och eftersnackar. Det roligaste är dock att zooma in förrädarna riktigt nära och under lång tid, säger Robin Palmblad från Nordfront TV.

*När en frimurare inom Svenska frimurarorden når den 10 graden dricker personen blod från sina ”frimurarbröder” och får även lämna sitt eget blod till ”potten”.

Se på sändningen (när den börjar):


  • Publicerad:
    2018-09-20 15:06