NF FÖRLAG. Från och med idag och så långt lagret räcker får alla kunder som beställer något också en medföljande kostnadsfri tidning.

Under Almedalsveckan släppte Motståndsrörelsen tre stycken tematidningar i pappersformat. En av dessa fokuserade på Moderaterna och partiledaren Anna Kinberg Batra. Moderater runt om i landet tycks nu insett att Kinberg Batra är en usel partiledare. Huruvida artikeln i Nordfronts papperstidning haft något med saken att göra låter vi vara osagt.

För att ytterligare hjälpa till att ta ett spadtag till rasförrädaren Kinberg Batras politiska grav delar vi nu ut ett kostnadsfritt exemplar av tidningen till alla kunder som beställer något annat från vår nätbutik – så långt lagret räcker.

Givetvis innehåller tidningen flera andra intressanta artiklar och ifall du redan äger ditt eget exemplar uppmuntras du att ge bort tidningen till någon annan i din bekantskap eller varför inte lägga in den i fikarummet på din arbetsplats, på ditt lokala bibliotek eller i väntrummet hos tandläkaren?

I samband med detta halveras också lösnummer-priset på den berörda tidningen och paketet innehållandes alla tre tidningar sänks till 40 kronor.

Vår nätbutik hittar du här!


  • Publicerad:
    2017-09-01 07:00