DEKADENS. Det politiska partiet Technopartiet öppnade för ett par månader sedan en nakenklubb i Stockholm. Nu stängs klubben.

I februari rapporterade Nordfront att det nybildade Technopartiet öppnade en ”sexig” nakenklubb dit man gärna skulle komma just naken för att festa loss. Syftet var att ordna orgieliknande fester.

Partiets politik lär främst handla om en mer liberal drogpolitik, det nattliga Stockholmslivet och gratis kollektivtrafik till alla. Ledaren för partiet är den så kallade DJ:n och rejvarrangören Damien Eie. Partiet verkar liksom de feministiska partierna även anse att sex är politik. Överst på agendan var att öppna den ”sexiga” klubben Naket på Götgatan 99.

Bara två månader senare stänger klubben efter att ha retat upp både kristna sällskap och en bred allmänhet, skriver Alltomstockholm. Men på klubbarrangören verkar det som om myndigheterna har lagt sig i verksamheten och att det snarare är Stockholm stad som satt ned foten.

— Klubb Naket var tydligen för sexigt för de svenska myndigheterna. Tills vi kommit på hur vi ska tackla problemet så blir det inget mer Naket på Götgatan 99, skriver klubbarrangören Linus Nyström på Facebook.

Ingenting sägs om den eventuella tillströmningen av nakna klubbesökare eller hur många av dem som var nakna homosexuella män på jakt efter ”kärlek”.

Källa:
”För sexigt” – Klubb Naket stänger


  • Publicerad:
    2018-05-01 18:20