KRÖNIKA. ”Nazister” som attackerade ”barn” och ”pensionärer”. Knivhuggningar. Det kan tyckas som hämtat från en skräckfilm, men nu ska händelsen sättas i sitt rätta perspektiv.

Motståndsrörelsens aktivister.

Motståndsrörelsens aktivister.

– Ser man historiskt så vet jag inte att den här typen av demonstrationer angripits rent fysiskt, svarade polisens presstalesman, Kjell Lindgren.

Smaka på det där citatet. Historiskt sett har den här typen av ”anti-rasistiska” manifestationer antagligen aldrig tidigare angripits fysiskt.

Det kanske verkar konstigt för den oinsatte — allt politiskt våld då? Alla rubriker om ”oroligheter mellan nazister och vänsteraktivister”? Vad har allt det där handlat om då?

Jo, det ska jag tala om för er, detta faktum som fler och fler svenskar börjar känna till, dessa rubriker kommer ifrån att sionistisk massmedia uppviglat vänsterextremister att attackera nationella demonstrationer – något som de satt i system att göra i Sverige, åtminstone så länge jag kan minnas.

Senast för en månad sedan angreps en tillståndsgiven demonstration som Motståndsrörelsen arrangerade. Exakt när vänsterextremisternas terror mot oppositionella svenskar tog sin början historiskt får gärna någon annan reda ut. En sådan grej som att kunna ta med sina barn till en nationell demonstration vore helt otänkbart för oss.


Vad oppositionella svenskar möter då de demonstrerar.

Men ”vänsteraktivister” ska tydligen kunna få terrorisera nationella helt fritt med massmedias uppbackning, för att sedan ha sina egna manifestationer helt i fred. Eller? När det omvända sker är det plötsligt ”ett hot mot demokratin”.

Att den sionistiska massmedian mer eller mindre smält ihop med de autonoma grupperingarna är numera ett faktum. De är inställda på kamp, och kamp kommer det att bli! Detta är bara början!

Samtidigt är det upplyftande att se så många försvara Motståndsrörelsens aktivister i kommentarsfälten på Internet, på Flashback och så vidare. Kanske börjar svensken komma till den punkt då den inser att världen är en hård och karg plats, och att rätten tillhör dem som kämpar för den.


Karma är en satkärring — här får ”anti-rasisterna” smaka på sin egen medicin.

Knivhuggen av en pensionär?

Knivhuggen av en pensionär? Klicka för förstoring.

Som förälder kan man tycka att det är olyckligt att barn hamnar mitt i konfrontationer med politiska förtecken – men kom ihåg, det var inte nationella som inledde den mötesstörande verksamheten.

Och ärligt talat – tror ni verkligen att det var ”småbarn” och ”pensionärer” som konfronterades idag? En av deltagarna i Motståndsrörelsens motdemonstration knivhöggs ett flertal gånger i ryggen, något som är talande för vänsterns feghet.

Idag, den 15:e december fick ”anti-rasisternas” manifestation under buller och brak smaka på sin egen medicin — något som ”historiskt sett aldrig skett”.

Därmed skrevs det historia!

 


  • Publicerad:
    2013-12-15 23:03