SVERIGE. Idag retweetade sångerskan Kikki Danielsson ett inlägg på Twitter som gjorde reklam för en invandringskritisk artikel på Fria Tider.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

— Men lyssna nu, norska flickor klagar över att utländska pojkar gör si och så, men grunden till att det sker så många våldtäkter är för att norska flickor är nästan nakna! Det är som att säga ”kom hit och knulla mig”, förstår du?

Så sa en somalier som intervjuades av norska NRK, vilket Nordfront även skrev om förra året. Fria Tider har också en artikel om samma nyhet och det var denna artikel som en användare på Twitter uppmärksammade i ett Twitterinlägg som nu har retweetats av den välkända sångerskan Kicki Danielsson.

När politiskt korrekta Twitter-användare ifrågasatte lämpligheten i att länka en nyhet som publicerats på en invandringskritisk hemsida stod Kikki Danielsson på sig och svarade följande:

Men ÅÅH va trött jag blir! Jag såg en tweet s handla om våldtäkt å retweeta den. Tar avstånd fr våldtäkt, gör inte du det?

För Kikki Danielsson är det alltså viktigare att ta avstånd från våldtäkter än från ”främlingsfientlighet”, svenskfientliga antirasister har omvända prioriteringar.

Kikki Danielsson har över 30 000 följare på Twitter.

Källa:
Kikki Danielssons Twitter


  • Publicerad:
    2014-07-15 18:45