RADIO LUDVIKA. Ikväll är det dags för ett nytt, men något kortare, avsnitt av Radio Ludvika. Bland annat kommer man att prata om bölande motdemonstranter på homogalor, Spendrups och skidåkning.

Ikväll klockan 20:00 sänds avsnitt 27 av Radio Ludvika där man bland annat kommer att prata om hetsen kring Motståndsrörelsens kommande 1-maj demonstration i Ludvika, gråtande motdemonstranter och massa annat.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson och Nicklas Norling. Även Motståndsrörelsens Pär Öberg medverkar samt medlemmen Bitte Sjögren.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Kanske kommer en spännande sak att avslöjas ikväll.
  • Einar ”Spendrups” Botten.
  • Lite om 1 maj.
  • Massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.Listen to ”Radio Ludvika #27: Gråt en skvätt så får du dela ut pris på böggala” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.


  • Publicerad:
    2019-02-11 19:13