Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

NR-SPECIAL: Radio Kungälv och Radio Ludvika samkör – viktiga nyheter!

SPECIALAVSNITT. Ikväll klockan 18:00 kör Radio Ludvika och Radio Kungälv ihop. Vad är det som händer egentligen? Spännande nyheter utlovas!

RL #27: Gråt en skvätt så får du dela ut pris på böggala

RADIO LUDVIKA. Ikväll är det dags för ett nytt, men något kortare, avsnitt av Radio Ludvika. Bland annat kommer man att prata om bölande motdemonstranter på homogalor, Spendrups och skidåkning.

RL #26: Dan Andersson, Mynttorget och hycklande Spendrups

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ett fullspäckat avsnitt då bland annat Bitte Sjögren medverkar för att prata historia om Dan Andersson.

RL #25: Aktivistdagar i Dalarna

RADIO LUDVIKA. Ikväll är det dags! Radio Ludvika är tillbaka med ett fullspäckat program där fokus ligger på Aktivistdagarna som utspelade sig i helgen i Dalarna.

RL #24: Terrorattentat på Spendrups?

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett avsnitt av intressanta ämnen – dock en halvtimme senare än vanligt. Bland annat kommer man att diskutera det absurda påståendet om att Motståndsrörelsen kan komma att utföra ett terrorattentat på Spendrups. Missa inte!

RL# 23: Vera Oredsson kommenterar den friande HMF-domen

RADIO LUDVIKA. Ikväll är gänget bakom Radio Ludvika tillbaka efter en längre tids julledighet. Därför bjuder de på ett fullspäckat avsnitt där bland annat Vera Oredsson kommenterar hovrättens beslut om att riva tingsrättens absurda HMF-dom efter en clown-vinkning. Missa inte!

Radio Ludvika inställt ikväll

RADIO LUDVIKA. På grund av att medarbetarna i Radio Ludvika är upptagna på annat håll så blir det tyvärr ingen sändning ikväll.

RL #22: Sista avsnittet för i år – sammanfattning av säsong 1

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika-gänget tillbaka för sista gången för i år. Vi bjuder på gobitar från året som gått och gäster från både norr till söder medverkar i kvällens program. Missa inte!

RL #21: Pedofiler och upphittade lik – vad händer i Ludvika kommun?

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett intressant avsnitt. Pedofiler, upphittade lik och livet på landet är ämnen som bland annat kommer att diskuteras ikväll. Missa inte!

RL #20: Insändare, uppringning och infiltrerar vi kommunala verksamheter?

RADIO LUDVIKA. Är vi infiltratörer eller bara arbetare? Vem är Kenneth Persson och hur går egentligen arbetet mot den våldsbejakande extremismen i nazistfästet Dalarna? Radio Ludvika sänder live kl. 20:00!

RL #19: Centrumdöden, Galgbacken och hemlig aktivitet!

RADIO LUDVIKA. Arenor, Galgbacken och en hemlig aktivitet! Ikväll är Radio Ludvika live igen kl. 20:00!

RL #18:Tillbaka med en SMÄLL

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika äntligen tillbaka! Klockan 20:00 börjar vi direktsändningen, häng med!

RL #17: Spendrups vill “rehabilitera bort” anställdas åsikter som de tycker är fel

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med sitt sjuttonde avsnitt. I avsnittet medverkar medlemmen Jesper Eriksson som nyligen blivit omplacerad på sin arbetsplats på Spendrups för att han enligt dem har åsikter som ska ”rehabiliteras bort” för att ett fortsatt gott samarbete ska kunna ske.

RL #16: Utflykt till Styggens stuga

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är det äntligen dags för Radio Ludvika igen. I kvällens avsnitt diskuteras bland annat skrönorna om ”Styggen” och hans stuga i skogen. Dessutom tycks lyssnarna ha korat den bästa lokalpodden i världen!

RL #15: Uvbergsmordet: Var det Gardist-Kalles son Albert som var mördaren?

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka! I avsnittet pratar man bland annat om det mystiska mord som skedde på Uvberget i Ludvika för 105 år sedan. Vem var egentligen mördaren?

RL #14: Grängesbergsjätten och “svina från berget”

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett intressant avsnitt. Bland annat kommer Grängesbergsjätten samt semesterfenomenet ”svina från berget” att diskuteras. Missa inte!

Radio Ludvika #13: Är Ludvika på väg in i en ekonomisk kris?

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka där man bland annat kommer att diskutera hur Ludvikas politiker vill roffa åt sig pengar i en tid då kommunen ligger miljontals kronor back.

FILM: Hitler om utvecklingen i Dalarna

HUMOR. Under Studio Bothnia #8 spelades en film upp som blev väldigt omdiskuterad och uppmärksammad. Nu har den publicerats separat på VK.

Radio Ludvika #10: Sista valkandidaten intervjuas!

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika tillbaka i ordinarie sändningstid där valkandidaten Nicklas Norling kommer att placeras i heta stolen och intervjuas. Vidare kommer morgondagens val att diskuteras och lyssnarna kommer att få möjlighet att ringa in till programmet.

Radio Ludvika: Forskningsresultat om Motståndsrörelsen, tantväskor och valarbete

RADIO LUDVIKA. Ikväll klockan 20:00 är Radio Ludvika tillbaka med ännu ett fullspäckat avsnitt. Bland annat kommer man att prata om en forskning som gjorts om Motståndsrörelsen, fler tal från valfortet i Ludvika och protesterande tanter med handväskor.

Radio Ludvika #7: Valarbetet intensifieras!

RADIO LUDVIKA. Med mindre än bara en vecka kvar till valet kör man på ända in i kaklet med aktivism och valarbete i Ludvika kommun. I detta avsnitt pratar Radio Ludvika-gänget om det intensiva arbete som pågår och varför det är så viktigt att rösta i årets val. Missa inte klockan 20:00!

Radio Ludvika sänder ikväll 20:00

RADIO LUDVIKA. Klockan 20:00 ikväll sänds ett avsnitt av Radio Ludvika. Dessutom kommer man att sända onsdag, fredag och lördag.

Radio Ludvika #6: Intervju med Haakon Forwald och valsnack!

RADIO LUDVIKA. Ikväll var Radio Ludvika-gänget tillbaka med sitt sjätte avsnitt där Haakon Forwald placerades i heta stolen och intervjuades. Självfallet diskuterades nyheter, valprat och massa annat.

Radio Ludvika #5 Valprat och intervjuer med Emma Karlsson och Pär Sjögren

RADIO LUDVIKA. Dagen är räddad – Radio Ludvika är tillbaka! Trots en annan sändningstid så kommer medarbetarna i lokalpodden att bjuda på ett minst lika intressant avsnitt som de tidigare. Missa inte klockan 18:00!

Information: Radio Ludvika sänder ikväll klockan 18:00

RADIO LUDVIKA. Med anledning av demonstrationen i Stockholm imorgon, lördag, kommer avsnitt 5 av Radio Ludvika att sändas idag klockan 18:00 istället. Missa inte!

Radio Ludvika #4: Intervju med Pär Öberg

RADIO LUDVIKA. Klockan 21:00 ikväll är Radio Ludvika-gänget tillbaka ännu en gång med ett fullspäckat avsnitt där bland annat Pär Öberg kommer att intervjuas och nyheter kommer att diskuteras.

Radio Ludvika #3 Intervju med valkandidaterna Bitte Sjögren och Markus Nordh

RADIO LUDVIKA. Klockan 21:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka och i kvällens avsnitt intervjuas valknadidaterna Markus Nordh och Bitte Sjögren. Veckans händelser kommer att diskuteras och massa annat. Missa inte!

Radio Ludvika #2: Första valkandidaten intervjuas, nyheter och massa annat spännande – Missa inte!

RADIO LUDVIKA. Klockan 21:00 är Radio Ludvika-gänget tillbaka och i kvällens avsnitt medverkar valkandidaten Jimmy Björk, Coop-inspelningar kommer att spelas upp och massor av andra saker kommer att diskuteras. Missa inte!

JÄTTESPÄNNANDE: Premiär för Radio Ludvika — ett nytt fräscht radioprogram LYSSNA PÅ DET!

NORDFRONT RADIO. Radio Ludvika är en lokalradiosatsning från Nordiska Motståndsrörelsen där lokala nyheter tas upp och diskuteras.