MASSINVANDRING. Under måndagen skadades fyra personer i ett knivbråk på ett så kallat utslussningsboende i Alingsås. Fyra personer sitter nu anhållna misstänkta för grov misshandel.

Det var under måndagen som polisen fick in ett larm om att ett knivbråk uppstått på ett utslussningsboende för invandrare i Alingsås. Fyra personer skadades i bråket varav tre av dessa kom undan med lindriga skador och för den fjärde personen beskrivs tillståndet vara mer allvarligt.

Polisen hämtade in alla som befunnit sig på plats, inklusive de som skadades och höll förhör med totalt elva personer. Senare under kvällen greps fyra personer som nu sitter anhållna för grov misshandel. Två av personerna är 19 år, en 17 år och den fjärde är 27 år. En av 19-åringarna knivskars i armen och fick åka till sjukhus under natten men togs sedan in till förhör.

Vad som föranledde bråket är ännu okänt.

— Det är oklart vad det är exakt som ligger bakom. Det verkar vara en konflikt mellan två personer där ytterligare personer har mött upp och så har det blivit bråk, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Källor:
Fyra skadade i knivbråk på asylboende
Fyra anhållna för knivbråk på boende


  • Publicerad:
    2015-11-10 10:30