BEMÖTANDE. I en artikel riktad mot Nordiska motståndsrörelsen tar Kungälvs-Posten avstånd från sig själva. Förmodligen utan att förstå varför.

Skärmdump från Kungälvs-Posten.se

I dagarna publicerade Kungälvs-Posten en artikel med rubriken ”Det här får du i extremist-paketet”. Det är en debattartikel, signerad av en Lars Hare, vilket innebär att tidningen inte nödvändigtvis måste ställa sig bakom budskapet.

Det är dock uppenbart att man gör just det. Bland annat eftersom man från tidningens sida väljer att illustrera artikeln med en bild på Nordiska motståndsrörelsen.

Jag ska här bemöta vad Kungälvs-Posten påstår, eller i vart fall insinuerar, att Nordiska motståndsrörelsen står för. Jag vill också visa att det är Kungälvs-Posten och Kungälvs styrande politiker som i praktiken representerar ”extremistpaketet”.

Extremistpaketet innebär enligt Lars Hare/Kungälvs-Posten att du inte får:

”Tycka något annat”

Om man tycker annat i dagens Sverige, ens om man bara är kritisk till invandringen, kan man bli uthängd i media, ha svårt att få arbete, bli utesluten ur fackförbund etc. Man får inte delta i debatter i statligt ägd teve, valfilmer plockas ner av Youtube (på inrådan av regeringen) och det kan också vara svårt att få ha bankkonton för att finansiera sin politiska verksamhet.

Samhällets ”goda krafter” jagar varje oliktänkande vilket i vissa fall, som med SD-politikern Mattias Philipson, kan gå så illa att man driver personer till att begå självmord.

Listan kan göras (oerhört) lång på de censuråtgärder som mainstream-media och de styrande politikerna genomdrivit.

Att Kungälvs-Posten och Lars Hare tycker att detta är i sin ordning beror helt enkelt bara på att de själva inte drabbas. De tillhör ju ”de goda krafterna”.

”Tänka och tala fritt”

Kungälvs-Posten har kanske missat att politikerna i Kungälv velat avskaffa mötesfriheten genom att inte låta Nordiska motståndsrörelsen hålla torgmöte i Kungälv. Alltså att inte tillåta vår organisation att tala fritt.

Kungälvs-Posten hade också väldigt svårt att dölja sin glädje över att Nordiska motståndsrörelsen initialt inte fick kaffebord där vi kan tala fritt till presumtiva väljare.

Politiker talar om att mötesfriheten för organisationer med ”fel” åsikter (Nordiska motståndsrörelsen) bara ska gälla om mötena sker på folktomma platser. Senast i Stockholm uttryckte Jan Björklund och ”demokratiministern” Alice Bah Kuhnke sådana åsikter. Att begränsa mötesfriheten på detta sätt har också prövats i Göteborg och nu senast i Stockholm.

Att tänka fritt är naturligtvis möjligt idag liksom imorgon, det förstår nog Lars Hare om han bara tänker lite.

”Skriva fritt”

Jag är själv dömd för åsiktslagen och gummiparagrafen hets mot folkgrupp. Bland annat fick jag två månaders fängelse för att ha publicerat en något raljerande, men minst sagt harmlös, notistext som innehöll ordet ”neger”.

Idag jagas pensionärer av polisen, som har särskilda avdelningar för att leta upp sådana som begår åsiktsbrott, på grund av att de kritiserat massinvandringen på Facebook. Endast en dåre eller medveten lögnare skulle påstå att du får skriva fritt i dagens Sverige. Fast det beror ju på vilken sida man står, det är fullt lagligt att hetsa mot svenskar – även på de mest grövsta sätt.

”Läsa vad du vill”

Självklart kommer man få göra det. Jag undrar om Lars Hare tänker på det symboliska endagsbokbålet i Tyskland 1933? Nu befinner vi ju oss visserligen inte i Tyskland 1933, men värt att poängtera är att det inte på något sätt var förbjudet att införskaffa och läsa böcker i dåtidens Tyskland.

De allierades (”demokratins”) bokbål 1946 var betydligt mer allvarlig. Miljontals böcker och över 35 000 titlar, däribland ornitologiska böcker och Sven Hedins reseskildringar, förbjöds och destruerades bara för att de var tryckta på ”fel” bokförlag.

Idag försöker Nordiska motståndsrörelsen få ut sin egen litteratur på biblioteken, men det verkar som att biblioteken inte vill att folk ska få läsa vad de vill. Biblioteken ägs till stor del av staten och kommunerna, alltså motsatser till extremistpaketet. Många bibliotek, liksom skolor, har även sett till att Nordfront.se är spärrat.

”Rösta på något annat”

Regeringen gick nyligen ut och deklarerade att man vill förbjuda Nordiska motståndsrörelsen. Alltså att förvägra folket att ”rösta på något annat”. Jag antar att Lars Hare och Kungälvs-Posten tycker att detta är rätt (?).

Det är sant att vi vill avskaffa partiväldet och alla partier (inklusive vårt egna). Vi vill ersätta parlamentarismens partikäbbel med ett mer auktoritärt ledarskap i kombination med betydligt högre grad av folkligt inflytande med mer direktdemokrati och beslutande folkomröstningar.

Dagens ”demokrati” handlar om att folk får möjligheten att rösta på vilka politiker som ska ljuga för dem de närmaste fyra åren och när något fel begåtts så skyller politikerna ifrån sig och vägrar ta personligt ansvar.

Och mellan varven kan man även få rösta på Idol och Melodifestivalen.

”Läsa oberoende nyheter”

Som Kungälvs-Posten då? Kungälvs-Posten ägs av Hjörne-koncernen och driver därmed en globalistisk agenda med krav på massinvandring och mångkultur.

Mäktiga klaner som Bonnier och Hjörne, banker från USA samt de många partier som äger de stora medierna idag kan knappast kallas för ”oberoende”. Det har alla starka politiska agendor och det är de som har makten i samhället. De äger informationsmonopolet och bekämpar alla verkligt oberoende medier med förbudshets och kartellverksamhet. Och till råga på allt så finansieras de med hjälp av tvångsåtgärder riktade mot svenska skattebetalare.

Och det är som sagt inte dessa medier som spärras på landets skolor och bibliotek.

”Vara funktionsnedsatt”

Nu börjar Kungälvs-Postens och Lars Hares lögner bli allt fräckare. Vi har flera medlemmar med oss som är funktionsnedsatta.

”Älska vem du vill”

Det får man inte idag heller. Pedofiler får i vart fall inte utöva sina pedofila lustar och det förmodar jag att Lars Hare tycker är synd.

Eller tänker Hare på homosexuella? I Nordiska motståndsrörelsens framtida samhälle får man absolut vara homosexuell, däremot kommer Pride-parader och pedofilanstrukna homolobbyorganisationer som RFSL att förbjudas.

”Tro på vad du vill”

Vi är för religionsfrihet. Men vi har inte för avsikt att låta staten sponsra några religiösa lokaler och vi tänker inte låta religiösa dårar ta över politiken. Får man tro på nationalsocialismen som världsåskådning enligt Hare?

”Vara den du är”

Vilket betyder? Syftar Lars Hare på pedofiler nu igen?

Summering

Det visar sig att Kungälvs-Postens artikel mestadels handlar om det samhälle de själva företräder. Stora delar av ”extremistpaketet” är redan realiserat, men inte av oss. Det är inte vi som har makten. Politiker, massmedia, banker etc. som arbetar för fullt med att avskaffa yttrandefriheten, mötesfriheten och föreningsfriheten, det borde Lars Hare reagera mot.

Lars Hare avslutar sin löjeväckande halmgubbeartikel med den retoriska frågan: ”Vill du då belönas med ett nackskott?”

Också här trampar skribenten i klaveret. När riksdagspartierna kuppade grundlagen 2010 så lade dessa till att Ådalslagarna inte längre gäller utan att militären numera får sättas in i fredstid och skjuta civila. Med all säkerhet kommer detta att ske när vanligt folk som protesterar mot massinvandringen blivit för organiserade och för manstarka.

Och då antar jag att Kungälvs-Posten och Lars Hare kommer stå bredvid och applådera. Det är ju ändå bara ”extremistpaketet” man tar kål på.


  • Publicerad:
    2018-08-28 11:25