Det var bara en tidsfråga innan främlingar, som under drygt fyrtio års tid vällt in i vårt land, skulle inta en allt starkare ton mot ursprungsbefolkningen. Kurdo Baksi, författare och samhällsdebattör, är en av dem som bestrider det mesta i det svenska samhället. I en artikel nyligen kräver han att ”de närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin.”

Enligt egen utsago är främlingen Kurdo Baksi ”antirasist”, men det har alltid varit uppenbart att han hatar svenskar och i en artikel i Sydsvenskan uppenbaras detta återigen. Det är Baksi och hans like på Lärarnas riksförbund, dess presschef Zoran Alagic, som ytterligare vill flytta fram främlingarnas positioner i samhället och därför försöker få igenom anställningsstopp för svenskar.

De två kräver följande:

”De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.”

I artikeln, med den egendomliga rubriken ”Ställ de självklara sist i rekryteringen”, betonas att de som istället ska prioriteras är ”kvinnor, homosexuella, funktionshindrade, invandrare och 55-plussarna”.

Uppenbarligen anser Baksi och Alagic inte att den svenskfientliga indoktrinering som sker i skolorna, och den antisvenska representation som finns på tidningsredaktionerna, är tillräcklig. Budskapet tycks vara att svenskarna skulle kunna lära sig att bli mer självföraktande och självförnekande om bara sådana som Baksi och Alagic fick ännu mer att säga till om.

Trots dessa två främlingars fräcka påhopp och krav på det svenska samhället är det från politiskt håll ingen som reagerar. Vi lever nu i Sverige 2007 och i denna mångkulturella regim är en sådan som Baksi både uppskattad och hyllad av de styrande politikerna. Baksi är annars en typisk främling som i Sverige ser territorium som måste vinnas från de förhatliga svenskarna. Därför vill han ha in sina egna i universiteten, på tidningsredaktionerna osv. Och allt detta framför ögonen på, och med understöd av, de förrädarpolitiker som sitter i regering och riksdag.


  • Publicerad:
    2007-01-10 00:00