Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ledarperspektiv: Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen? VALSPECIAL

Av Redaktionen, 2018-08-08
redaktionen@nordfront.se

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv förklarar en gång för alla varför Nordiska motståndsrörelsen är det enda alternativet.

Podcasten Ledarperspektiv erbjuder nu en valspecial där vi förklarar varför du ska rösta på Nordiska motståndsrörelsen. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Varför ska man rösta på Nordiska motståndsrörelsen?
  • Vår politik
  • Praktisk information om hur man röstar på Nordiska motståndsrörelsen
  • Finns det några andra alternativ?
  • Går det att segra parlamentariskt 2018?

Diskussionsunderlag:

Nordiska motståndsrörelsen: Politik i punktform

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv_valspecial” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-08-08 18:50