USA. Ett lesbiskt par dödade hela sin multikulturella adoptivfamilj efter att ha misstänkts för om barnmisshandel. Media skyller familjetragedin på Ku Klux Klan.

Jennifer och Sarah Hart, båda 38 år, misstänks av amerikanska myndigheter för att ha dödat sig själva och deras sex barn genom att köra bilen ner för en klippa i Kalifornien. Det lesbiska paret hade tre biologiska barn och fem adopterade afroamerikanska barn, som alla bodde tillsammans. Paret hade en historia av att flytta sin familj från delstat till delstat, och var vid tidpunkten för dödsfallet misstänkt för barnmisshandel i flera delstater enligt amerikanska myndigheter.

Trots allt detta lyckas mainstream-media ändå vinkla saken till rasism och Ku Klux Klan.

I en artikel i DailyMail nämns bland annat en före detta granne till det lesbiska paret som ska ha hört en berättelse från paret om en händelse de upplevt för 5 år sedan när de bodde i en annan delstat. Paret ska ha sagt till mannen att de fick ett brinnande kors i sin trädgård eftersom de var en lesbisk familj med svarta adoptivbarn. Trots att händelsen aldrig polisanmäldes och att det inte finns några bevis för att korsbränning ägde rum eller att Ku Klux Klan ens är aktiva i området, rapporteras påståendet okritiskt i den brittiska tidningen.

Se den oberoende journalisten Matt Christensen gå till botten av historien nedan:

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2018-04-07 15:20