Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Löfven rånar Svensson

Av Redaktionen, 2015-09-08
redaktionen@nordfront.se

SAMHÄLLE. Det fungerade inte att tigga för att lösa Sveriges havererade statsfinanser. Nu kör statsministern med tvång och hot istället.

Förra veckan berättade vi om att Stefan Löfven kommit på den briljanta idén att tigga för att finansiera hålen i statens budget som orsakats av massinvandringen. Pengarna var tänkt att ge ännu fler berikare som skulle rädda Sveriges havererade statsfinanser eftersom de alla är kärnfysiker och läkare.

Med tanke på den enorma anstormningen av ”flyktingar” som kommit mot Sveriges gränser den senaste veckan, insåg Stefan Löfven att endast tiggeriet inte skulle räcka till. Med sin nya plan, ”Gangsta-Löfven”, hoppas han att det ska ge tillräckligt med tillskott i kassan för att utöka massinvandringen än mer.

Se bild nedan:

löfven-robbar-svensson2

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-09-08 20:21