NORDFRONT. Malcom Kyeyune är det senaste tillskottet till Nordfront-redaktionen.

OBS: Detta var ett aprilskämt!

I och med och att Nordfront börjat resan mot att bli en partipolitiskt obunden tidning har många nya skribenter anmält sitt intresse för att skriva för oss.

En av de mer namnkunniga är debattören Malcom Kyeyune som har bakgrund i Ung vänster men numera har tagit avstånd från den politiskt korrekta vänsterextremismen och istället är aktiv i den patriotiska tankesmedjan Oikos. Kyeyune har stor erfarenhet av skrivande och har bland annat blivit publicerad i Arbetaren och Göteborgs-Posten.

Även om Kyeyune har ett tvivelaktigt rasligt ursprung så är han en hedersarier som står upp för vanligt folk mot makteliten och har lyft frågan om de mindervärdiga biokulturernas rashat mot oss svenskar och hur det ressentimentet tar sig uttryck genom gruppvåldtäkter och förnedringsvåld. Att han kallar sig kommunist kan vi också bortse ifrån, då han åtminstone inte är en ynklig liberal.

Det här är inte heller ett helt unikt samarbete då redan George Lincoln Rockwell samarbetade med Malcolm X och Nation of Islam.

Nordfront har samtalat kort med Kyeyune för att låta honom berätta mer om sitt beslut:

Vad fick dig att ta beslutet att börja skriva för Nordfront?

Förutom er anti-kapitalistiska hållning är det faktiskt möjligheten att få skriva om judefrågan som lockar mig. Det är en fråga som jag alltmer fått upp ögonen för den senaste tiden och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare i.

Hur kommer det sig att du fått upp ögonen för den frågan?

Det var när jag lyssnade på Radio Nordfront som jag hörde Kevin MacDonald nämnas och efter att jag läste hans bok Kritikkulturen så kunde jag inte längre blunda för den här frågan. Det är inte rätt att en liten maktgalen elit utövar en så oproportionerligt stor makt över samhället. Sen handlar det inte bara om den ekonomiska och rent politiska makten, deras ideologiska och kulturella makt är också stor och missbrukas i väldigt destruktiva syften.

Varför tror du att du missat den här frågan tidigare?

Ja, det skulle väl kunna bero på att judarna äger nästan alla medier i Sverige? Men det får man ju inte säga i det här jävla landet… Jag tycker dock att det är dags att Sverige har en öppen debatt om det judiska medieägandet.

Hur kommer dina kollegor i mediebranschen motta den här nyheten tror du?

Det kommer nog bli en del sura miner, det utgår jag ifrån. Jag är dock redo att ta den här fighten och vill påpeka att det jag kommer ägna mig åt på Nordfront är maktkritik, inte rashat. Många har svårt att se skillnad på detta, men varför ska det vara förbjudet att kritisera mäktiga judar? Det är absurt. Jag kritiserar vem jag vill.

Då tackar vi dig för intervjun. Har du något att tillägga eller att hälsa till våra läsare?

Jag har inte tagit det röda pillret i Tredje riket-frågan än, men jag lovar att jag ska kolla på The Greatest Story Never Told med öppet sinne. I övrigt vill jag tacka Nordfront för ert fina arbete och be om ursäkt till er och era läsare för mitt tidigare stöd till Revolutionära fronten. Jag tycker dock att jag och Allard vid det här laget kompenserat för våra tidigare synder och vi båda hoppas få stå på åklagarsidan och inte sitta bland de tilltalade i Finspångsrättegångarna. Hell Seger!


  • Publicerad:
    2020-04-01 06:00