INRIKES. Ledaren för ex-kriminella KRIS är misstänkt för att ha kränkt ”sköra” kvinnliga medlemmar sexuellt.

Förra sommaren fick Kriminellas revansch i samhället, KRIS, beröm från vänsterliberala medier för att de ”markerat” mot Nordiska motståndsrörelsen. De valde då att ta ställning mot det svenska folkets rätt att överleva genom att ställa sig intill nationalsocialisterna med armarna i kors.

— Det känns jätteskönt. Annie Lööf tackade jättemycket för vår närvaro. Gudrun Schyman tackade för tio minuter, sa organisationens före detta ordförande Paul Barath.

— Vi vet att det i deras organisation finns många som borde vara kris:are i stället. De borde komma till oss, bli nyktra, drogfria och släppa sin kriminalitet och sina dåliga värderingar, sa Barath vidare, tydligen utan att veta att nykterism uppmuntras i organisationen vars medlemmar dessutom till största del är ostraffade.

Paul Barath fick dock tidigare i sommar gå från posten som ordförande för KRIS, efter att han anklagats för att ha kränkt kvinnliga medlemmar sexuellt.

— Det finns anmälningar från kvinnliga medlemmar, sköra tjejer, säger tillförordnade ordföranden Germay Woldu.

Polisen har inlett en förundersökning mot Barath, som själv menar att det hela bara handlar om en maktkamp och att andra gjort minst lika allvarliga fel. Bland annat ska medlemmar ha smugglat in narkotika på olika anstalter.

— Det finns så mycket oegentligheter som sker inom KRIS, menar den före detta ordföranden som för ett år sedan alltså hyllades som en hjälte.

Källor:
KRIS kärleksbombas i Almedalen: Är tacksamma
Kris: NMR:are borde komma över till oss
Förundersökning om sexuella kränkningar inom föreningen Kris


  • Publicerad:
    2019-08-28 20:20