VÄNSTERTERRORISM. Den ljusskygge Mats Runvall har arbetat på flera större tidningar.

Bild: Avmaskerat.com

Avmaskerat som är en hemsida som avslöjar extremvänstern har påbörjat en artikelserie som avslöjar personerna involverade i Sveriges största butik för vänsterextrem AFA-propaganda.

Den första artikeln om AFA:s nätbutik Red Deer Collective handlar om butikens grundare, den brottsdömde och ljusskygge Mats Runvall (19780925-1692) som sedan 2014 arbetar på Länsstyrelsen i Skåne.

Mats Runvall har tidigare arbetat för flera större judiska tidningar i Sverige, bland andra Schibsteds Aftonbladet och Bonniers Sydsvenska Dagbladet.

Hans fru är den svenskfientliga skribenten Kristina Lindquist (800420-0146) på den judiska tidningen Dagens Nyheter, och före detta kulturchefen på Upsala Nya Tidning. Hon har en enskild firma skriven på samma adress.

Avmaskerat kommenterar det faktum att ”liberala Bonnier-skribenter och AFA-terrorister bedriver alltså sin verksamhet från samma bostad.

Mats Runvall har länge varit med i vänsterextremistiska sammanhang. Han är bland annat dömd för att ha varit beväpnad med ett tillhygge på offentlig plats, olaga intrång och förberedelse till grov skadegörelse.

Hela artikeln och kommande artiklar som granskar Mats Runvalls nätverk kan läsas på avmaskerat.com.


  • Publicerad:
    2020-09-04 18:35