NATIONALISM. Det irländska National Party bildades 2016 men har nyligen registrerats officiellt. Intresset för det nationalistiska partiet verkar vara stort.

Justin Barrett är ledare för irländska National Party.

— Om mångfald är en styrka, hur mycket mångfald behövs? När infinner sig brytpunkten? Vänstern har inget svar, för det finns ingen brytpunkt, säger Séan O Linnéain i en kampanjfilm för det irländska nationalistiska partiet An Páirtí Náisiúnta, eller National Party som det heter på engelska.

Partiet bildades i november 2016 men det är först nu i april som de officiellt har registrerat sig som valbart parti.

An Páirtí Náisiúnta har som slogan Framåt och till höger! (Ar dheis ar aghaidh!). Grundvalen för partiet är att de anser att irländarna har rätt att existera som nation och i sitt hemland.

Huvudfiender till partiet är enligt deras egna ord de kriminella finansiella institutioner som har förslavat framtida generationer av irländska män och kvinnor med skulder som bara växer, och det korrupta och omoraliska etablissemang som tvingar på Irland en flod i form av invandring från tredje världen som med sin ersättningsmigration kommer att innebära en etnisk rensning av irländarna.

Varje nation måste själv välja om de ska stå emot flodvågen av nationell upplösning som nu sköljer bort många folk, hembygder och traditioner. Kommer Irland att få leva eller dö, bestå eller försvinna? Den frågan kommer att bli besvarad i vår generation. Så länge det finns ett Irland att försvara, älska och förena måste kampen fortsätta.

— Mångfald är ett annat ord för vapen i form av massinvandring som har provats och testats och visat sig inte fungera, och aldrig slutar väl, säger Crístin Ní Mhaoldhomhnaigh.

Partiets ledare Justin Barrett säger att etablissemanget och den globalistiska förrädarregeringen på Irland föraktar irländare:

— Dagligen säger de åt oss hur mycket bättre landet är ju färre irländare det finns.

Två veckor efter National Partys senast lanserade kampanjfilm har den nästan 135 000 visningar på YouTube, vilket är en indikator på att en hel del internetanvändare intresserar sig för partiets existens och officiella registrering.

Källa:
An Páirtí Náisiúnta


  • Publicerad:
    2019-04-20 20:15