KRÖNIKA. Framtidens kraft avancerar — understöd er själva genom att bistå Nordfront.

Nordfront krossar det svenskfientliga informationsmonopolet.

Nordfront krossar det svenskfientliga informationsmonopolet.

De flesta som hängt med i svängarna vet att två nationella publikationer nyligen fallit: Realisten.se och Nationell Idag.

Även om detta gör Nordfront starkare så innebär det även att fler ägg placeras i samma korg, ifall man anammar ett helhetstänk.

Ska judisk makt-rörelsen få all alternativmedia i sin hand?

Bröderna Ekeroth är fanatiska sionister. Här syns Kent Ekeroths bror Ted, då han mottagit det sionistiska priset Herzl-award. Bröderna Ekeroth är två av många sionister som arbetar febrilt med att göra sverigedemokrater till nyttiga idioter åt judisk makt-rörelsen.

Bröderna Ekeroth är fanatiska sionister. Här syns Kent Ekeroths bror Ted, då han mottagit det sionistiska priset Herzl-award. Bröderna Ekeroth är två av många sionister som arbetar febrilt med att göra sverigedemokrater till nyttiga idioter åt judisk makt-rörelsen.

Judisk makt-rörelsen driver och/eller har inflytande över följande alternativmedia:

 • Avpixlat.info (Kent Ekeroth).
 • Samtiden.nu (Paula Bieler).
 • Dispatch International (Lars Hedegaard).
 • Exponerat.info (se info här).
 • Nyheteridag.se (Chang Frick).
 • Sdkuriren.se (Paula Bieler och Tommy Hansson).

Lars Hedegaard är VD för Dispatch International, han är även sionist och konvertit till judendomen, något som innebär att han genom sin publikation givetvis aldrig kommer att nämna hur judar varit ledande i att göra Europa ”mångkulturellt”, eller att judar kunnat göra detta eftersom de äger nästan all massmedia i västvärlden.

Judiskt inflytande inom det finansiella systemet slipper självfallet även kritik från sina stamfränder inom alternativmedia. Samtidigt uppmanar dessa publikationer sina läsare till att stödja folkmordsstaten Israel, vars fundament utgörs av ”Förintelse”-bluffen.

Publikationerna mörkar även de verkliga krafterna bakom den förödande massinvandringen till Europa.

Även utrikespolitik går att vinkla till icke-europeisk fördel, något som om vi har otur kan uppvigla Europa till att ryckas in i blodiga krig som internationella bankirer önskar starta mot Ryssland.

  Det är osunt att låta kroniska krigshetsare likt Peter Wolodarski få informationsmonopol.

Det är osunt att låta kroniska krigshetsare likt Peter Wolodarski få informationsmonopol.

Ifall judar, som är en liten minoritet i Sverige, kan kontrollera nästan all massmedia och numera även merparten av all alternativmedia så kan svenskar, som är miljoner, vända på steken och ta den massmediala makten i Sverige i besittning.

Nordfront har en viktig uppgift
Nordfront fyller bland annat uppgiften med att radikalisera den massinvandringskritiska rörelsen. Nordfront kan liknas vid den som agerar ”ankare” i den ideologiska dragkamp som vi ser i dagens Sverige.

Nordfront är en del av det politiska utbudet: vårt arbete förskjuter mittpunkten i den politiska solfjädern. Nordfront talar även klarspråk då det kommer till essentiella frågor, till skillnad mot andra publikationer som av olika anledningar inte tror att de också kan göra det.

Nordfront har alltså en extremt viktig roll att fylla, och faller Nordfront väntar avgrunden och deradikalisering: yrvakna svenskar skulle återigen ledas i blindo av judisk alternativmedia, och bara ett fåtal skulle förstå hur dagens situation uppstått och vilka fundamentala problem som vita människor världen över står inför.

Skulle exempelvis Avpixlats läsare någonsin få reda på den livsviktiga sanningen om att <a href="https://www.nordfront.se/forintelsen-ar-en-bluff.smr" target="_blank">"Förintelsen" är en bluff</a>? Att miljoner nordbor hjärntvättats till att tro på en grotesk lögn bör nordisk massmedia se mycket allvarligt på.

Skulle exempelvis Avpixlats läsare någonsin få reda på den vitala sanningen om att ”Förintelsen” är en bluff? Att miljoner nordbor hjärntvättats till att tro på en grotesk lögn bör nordisk massmedia se mycket allvarligt på.

Understöd er själva — genom Nordfront
Det nordiska folkets existens är sammanlänkad med ifall en pro-nordisk och infiltrationssäker massmedia blir framgångsrik. Nordfront måste ständigt avancera och utvecklas för att ta denna position som pålitlig och framgångsrik sanningssägare.

Vi lever i historiska tider i och med att vi som lever idag har det framtida nordiska folkets liv eller död i våra händer, och jag hoppas att ni som läser detta förstår vikten av att Nordfront måste bli ännu kraftfullare.

Skribenter som önskar hjälpa till kan göra detta anonymt genom att kontakta Martin Saxlind, eller genom att lösa någon form av medlemskap i Motståndsrörelsen.

Under gårdagen blev jag även nyfiken på vad Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland menade på var ”nästa steg” i Månaden som gått, varför jag frågade en redaktionsmedlem – och fick svaret. Smart drag måste jag säga, av Vejdeland.

Själv är jag även involverad i ytterligare en grej som förhoppningsvis kommer att sjösättas och uppskattas, summa summarum står det alltså rätt mycket nytt inför dörren.

Håll ögonen och kanske även öronen öppna och var beredda med att fortsätta understödja er själva — genom att bistå Nordfront.


 • Publicerad:
  2014-10-18 11:00