Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Juden Chang Frick avslöjar kupplaner mot SD-ledningen

Av Redaktionen, 2015-11-23
redaktionen@nordfront.se

POLITIK. Juden Chang Frick använder återigen sitt mediala inflytande för att stödja den sionistiska partiledningen i Sverigedemokraterna. Den här gången görs det i öppet samarbete med en av Researchgruppens medarbetare.

changochwag650

Mathias Wåg (Researchgruppen, fd AFA-aktivist) och juden Chang Frick (Nyheter Idag, fd medlem i SD).

Tidigare i år i samband med utrensningarna inom Sverigedemokraterna stängdes två tjänstemän på Sverigedemokraternas riksdagskansli av. En av tjänstemännen var Martin Karlsson som då var operativ chef för tjänstemännen inom SD och har varit aktiv inom partiet sedan 1990-talet.

Juden Chang Frick på Nyheter Idag menar att Martin Karlsson och andra personer inom SD med hjälp av uppgifter de tänkte ta fram via dataintrång hade för avsikt att få Mattias Karlsson och Richard Jomshof avsatta. Gruppen som ville rädda SD från den maktgalna partiledningen kallade sig ”Rädda Vårt Parti”. I ett hemligt dokument som Nyheter Idag kommit över skrev gruppen följande:

Vi i Rädda Vårt Parti består av ett flertal högt uppsatta personer inom Sverigedemokraterna. Vi är de som lyckats hålla oss undan utrensningarna som Mattias Karlsson och Richard Jomshof ligger bakom. Läget är så pass akut att vi har beslutat oss för att vi måste gå ut med den information vi sitter inne med innan dessa herrar förstör vårt parti inifrån […]

Vi kommer att släppa en total kartläggning av hur de i toppen köpts av Mattias och Richard, hur mycket som de kostat partiet genom åren. Vi i Rädda Vårt Parti kommer inte att sluta släppa information om deras korruption förrän det sitter partilojala personer i partistyrelsen och dessa två trillat från sina piedestaler.

I dokumentet pekas också judinnan Paula Bieler och hennes väninna Hanna Wigh ut som partiledningens lakejer:

Medlemmar som inte springer i deras koppel ser man till att, genom Hanna Wigh och Paula Beiler sprida rykten om, allt från sexuella trakasserier till nazianstrukna kopplingar och allvarligare ting.

Chang Frick menar att gruppen också kan ha genomfört ett olagligt dataintrång i april i år och lovar att skriva mer om det senare.

Öppet samarbete med vänsterextremist
Detta är inte första gången som Chang Frick använt Nyheter Idag för att angripa den sionistiska SD-ledningens interna konkurrenter. I samband med utrensningarna tidigare i år hängde Frick ut en ung kvinna inom SDU som festat tillsammans med Nordisk Ungdom. Vidare lät Frick några opportunister inom SDU öppet kritisera den dåvarande SDU-ledning för att skapa legitimitet för den kommande uteslutningen. Samtidigt som SDU-ledningen menade att den dåvarande konflikten inte var ideologisk – då de står för samma åsikter som SD:s ”chefsideolog” Mattias Karlsson står för – och att konflikten bara handlade om makt, så påstod Frick i en artikel att ”konflikten är i första hand ideologisk”. I samma artikel menade Frick att uteslutningarna är nödvändiga om SD ”vill växa och på allvar utmana Socialdemokraterna och Moderaterna”.

Den här gången går dock Frick ett steg längre och går öppet ut med att han nu samarbetat med Mathias Wåg i Researchgruppen. Wåg, som också var med och grundade AFA, är dömd för dataintrång och fortfarande betecknar sig som marxist, har hjälpt Frick med research kopplad till informationen som Nyheter Idag har kommit över.

— Jag arbetar under stor tidspress och för mig är den här typen av arbete dels tidsödande men även ganska tråkigt. Man får sitta och googla i flera timmar för att hitta pusselbitarna som skapar sammanhangen som sätter ihop storyn. Där har Wåg varit till mycket stor hjälp, han är riktigt duktig på den typen av arbete, säger Frick.

Researchgruppen som Chang Frick i praktiken nu samarbetar med är även samma organisation som tidigare hängt ut personer som postat anonyma kommentarer på bland annat Avpixlat, en hemsida som Frick tidigare arbetat med.

Nordfront har tidigare varnat för hur personer av judisk härkomst skaffat sig inflytande över alternativa medier och använder detta inflytande på ett för svenska folket skadligt sätt.

Källor:
Så har vi arbetat med avslöjandena om den hemliga maktkuppen
Hemliga maktkuppen: Planerar avsätta Karlsson och Jomshof på Landsdagarna


  • Publicerad:
    2015-11-23 18:55