AVSLÖJANDE. Chang Frick, som är en av dem som står bakom tidningen Nyheter Idag, avslöjade nyligen att han kommer att avslöja hyckleriet bland PR- och medieeliten, personer som ska ha tipsat den nu nedlagda tidningen Politiskt Inkorrekt.

Frick

Den judiske Chang Frick var tidigare engagerad inom Sverigedemokraterna och arbetade då även på nättidningen Politiskt Inkorrekt, i stort sett samma tidning som i dag heter Avpixlat. Frick uppger att hans engagemang i Sverigedemokraterna var ett ställningstagande mot samhället och han betraktar sig i dag som en libertarian.

Under sin tid på Politiskt Inkorrekt ska Frick ha tagit emot tiotusentals tips som skickades till mejladressen ”tipsa@politisktinkorrekt.info”.

Nu uppger han att man har börjat gå igenom mejlen för att kunna avslöja vad högt uppsatta personer inom bland annat pressen har tipsat samt skrivit om och på så sätt avslöja deras hyckleri:

Jag vill sparka uppåt, mot dem som förtjänar det. Vi har ett nytt klassamhälle där överklass inte längre handlar om hur mycket pengar du tjänar, utan mer har kommit att gestaltas i vem som kan sätta agendan. Vem som styr vad vi pratar om. Vem som bestämmer vad som är rätt och fel i den mediala dramaturgin. Jag talar om mediefolk. Om Stockholms tullar och Södermalm.

Jag vill sparka på dem som bara bryr sig om muslimer så länge det ger klick och mer annonsintäkter. Till skillnad mot vår PR- och medieelit har jag “på riktigt” delat hemmet med människor som flytt ett krig i Irak. Jag behöver inte gömma mig bakom påklistrade leenden och någon fin jävla värdegrund. Jag har inget att skämmas för.

Frick uppger att man redan nu kan avslöja minst två personer som troligtvis kommer att ha svårt för att förklara sina handlingar och han menar vidare att det ännu finns tusentals mejl att gå igenom. Han uppger att man dock inte kommer att avslöja enskilda tipsares identitet.

”I skrivande stund har vi hittat två storys vi jobbar på. Bägge slår mot medie / PR folk. Med viss sannolikhet har vi en tredje på gång. Vi har fortfarande över 10 000 tipsmejl som vi inte hunnit titta på ännu. Vi jobbar på det också. Därav vet vi inte vad mer vi kan tänkas hitta, men beslutet är som sagt taget att vi gräver bland mejlen och jag skulle bli förvånad om vi inte hittar fler storys som vi kan bedöma värda att publicera”, skriver Frick i en artikel på Nyheter Idag.

Tilltaget verkar vara ett svar på den vänsterextrema gruppen Researchgruppens pågående och tidigare avslöjanden där man tillsammans med gammelmedia hängt ut privatpersoner med invandringskritiska åsikter.

Källa:
Så kommer skiten träffa fläkten


  • Publicerad:
    2014-09-11 18:30