NORDISKRADIO. Vår radioverksamhet byter namn och får ett eget tillhåll på nätet. Fredrik Vejdeland kommenterar.

Hej och välkommen till Nordisk Radio. Jag heter Fredrik Vejdeland och är chef för radioverksamheten.

Nordisk Radio är vad som initialt var Radio Nordfront (namnet på hela radioverksamheten, inte bara programmet), som sedan blev Nordfront Radio och nu Nordisk Radio. Med detta sista namnbyte vill vi signalera att vi utgör en egen mediaavdelning och arbetar vid sidan av Nordfront för gemensamma mål.

Denna sida, som vi planerat och byggt på under de senaste månaderna har kommit till för att vi på kort tid expanderat så mycket att vi helt enkelt behövde ett eget utrymme på nätet. På NordiskRadio.se kommer du få information om alla programmen, alla radiopratare, sändningstider och mer opinionsbildande material.

Efter att ha analyserat situationen har vi kommit fram till att just radio är ett mer lämpat verktyg för att kunna nå massorna och erbjuda inkörsportar. Därför kommer Nordisk Radio att erbjuda en del annorlunda saker än tidigare. Vi kommer exempelvis prova på bloggande så att ni får lära känna radiopratarna ännu bättre och så att dessa kan interagera ännu bättre med er lyssnare. Håll även utkik efter urklippen, de kommer att innehålla viktiga nyhetsinslag men också en hel del humor. Och de passar sig utmärkt att dela på sociala medier.

Nordisk Radios program kommer att visas via RSS-feed på Nordfront, men för att få tillgång till alla blogginlägg, radionyheter, urklipp, programbeskrivningar och inte minst tablån så måste du även besöka NordiskRadio.se. Förhoppningen är att vi på sikt kommer uppdatera Nordisk Radio, med alla program, urklipp, nyhets- och bloggartiklar, lika kontinuerligt som Nordfront.

Väl mött!

NordiskRadio.se


  • Publicerad:
    2019-03-03 20:20