NORGE. Frihetskamp.net skriver om att Norge har utökat deras version av hets mot folkgrupp. Nu skyddar även pedofiler och olika människors ”könsidentitet”, ”könsuttryck” och sexuell läggning.

Samtliga norska partier utom Fremskrittpartiet valde att rösta för utökningen av Norges hatbrottslag den 3 november. Nu skyddas människor beroende på deras sexuella läggning, ”könsidentitet”, och ”könsuttryck”. Norge har gått så långt i den utökade lagstiftningen att den även skyddar pedofiler från kritik. Detta gör inte ens svensk lagstiftning än.

Fremskrittpartiet ville istället avskaffa hatbrottslagen helt.

Enligt Frihetskamp kommer inte kristna att vara skyddade av religionsfriheten utan även de kommer nu kunna straffas när de praktiserar sin religion. De politiska partierna i Norge vill genom lagen tvinga människor till tolerans mot de tidigare nämnda grupperna.

Uttryck som ”könsidentitet och ”könsuttryck” var termer som populariserades av den judiska individen Magnus Hirschfeld i Tyskland från 1920-talet ända tills nationalsocialisterna tog makten i Tyskland. Hans liv har Nordfront skrivit om här. 


  • Publicerad:
    2020-11-10 17:15