NR DALARNA. Klockan 20:00 är det dags för ett nytt avsnitt av NR Dalarna där man bland annat kommer att prata om Vasalopps-aktionen som fått stor medial uppmärksamhet, Falu Pride-åtal och massa annat. Missa inte!

Ikväll klockan 20:00 är NR Dalarna tillbaka med ett sprillans nytt avsnitt där medarbetarna självfallet kommer att diskutera den uppmärksammade Vasalopps-aktionen.

Vidare kommer man att prata om hur polisen i Dalarna klagar på kaos och resursbrist inom poliskåren, en absurd HMF-dom mot en Borlängebo och massa annat.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren, Jimmy Björk och nästeschef Pär Sjögren.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Banderoll- och fanaktion vid målgången på Vasaloppet.
  • 68-årig Borlängebo med militärhistoriskt intresse som dömdes för HMF efter att ha sålt flaggor med hakkors på.
  • Kaos inom Dalapolisen.
  • Falu Pride-åtal.
  • Och massa annat.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Listen to ”NR Dalarna #3: Vasalopps-aktionen, HMF och kaos inom polisen” on Spreaker.

Om NR Dalarna

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Bitte Sjögren, Jimmy Björk samt av Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila johanna.hagberg@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-03-04 20:00