Homosexaktivisten Karl Andersson lanserar en gaytidning med tonårspojkar som utför sexuella handlingar. Kritiker har sågat tidningen med motiveringen att de nakna pojkarna ”inte var en dag över 13 år”. Karl Andersson har bemött detta med ”det gör mig inte så mycket om jag får pedofiler som läsare” och att han som homosexuell ”anser tonårspojken vara höjden av skönhet”.

Nyligen lanserades gaytidningen Destroyer, en mer eller mindre pornografisk tidning där nakna och lättklädda pojkar utför sexuella handlingar på varandra. Tidningen säljs i Sverige men trycks i Tjeckien, där tidningen grundare, homoaktivisten Karl Andersson, nu bor. Enligt Karl Andersson själv känner han till att bilderna är på gränsen enligt vad som är tillåtet av lagen. Därför trycker han tidningen i Tjeckien där lagarna enligt honom är ännu mer liberala än här.

Karl Andersson har intervjuats av Aftonbladet där han givits vad som liknar en gigantisk reklamannons för tidningen. Intressant med tanke på att Aftonbladet aldrig skulle komma på tanken på att ge en förgrundsgestalt för en nationell organisation något sådant utrymme (därmed inte sagt att vi skulle vilja florera i blaskan).

I Aftonbladet ges Karl Andersson tillfälle att fritt vädra sina fantasier om tonårspojkar:

– Jag vill ha tillbaka pojken som ett av skönhets-idealen i gaykulturen, säger Karl Andersson till Aftonbladet.

– Jag är homosexuell och jag anser tonårspojken vara höjden av skönhet, ska Andersson, enligt Aftonbladet, ha skrivit i tidningens programförklaring.

Tidningen med den aggressiva framtoningen har dock fått kritik, även från de egna leden. I SR-programmet P3 Homo fick tidningen dåliga recensioner, bland annat med motiveringen att pojkarna ”inte var en dag över 13 år”. Detta förnekas av Karl Andersson, som hävdar att tidningen följer lagen. Däremot säger han att ”det gör mig inte så mycket om jag får pedofiler som läsare”.

Att homosexlobbyn har kopplingar till pedofili är ett faktum, som bekräftas bäst genom uttalanden från dess egna organisationer. I denna artikel, om homoaktivister som nyligen grundat ett politiskt pedofilparti Holland, finns uttalanden från RFSL som avslöjar den svenska homosexlobbyns kopplingar till pedofili.

Där återfinner man, bland annat, följande citat från RFSL: ”Vem är förbrytaren? Pedofilen som skänker ömhet och kärlek och främjar en naturlig sexual- och personlighetsutveckling eller så kallade normala människor som orsakar förvirring och med tabuterror hindrar den naturliga köns- och personlighetsutvecklingen.”

Men det är inte så enkelt att i Sverige hänvisa till vederlagda sanningar då homolobbyn skyddas från kritik av en korrupt lag som heter hets mot folkgrupp. Nyligen stod fyra aktivister från Motståndsrörelsen åtalade vid Högsta domstolen för att i ett flygblad ha ”hetsat” mot homosexuella. En av åtalspunkterna var följande formulering: ”Berätta att homosexlobbyn i sina organ även försöker avdramatisera pedofili”.


  • Publicerad:
    2006-06-21 00:00