Den 17 mars begav sig delar av Motståndsrörelsens Näste 7 till Jönköping för att åter upplysa befolkningen att det finns en verklig opposition i det kommande valet. Aktionen påbörjades i en korsning i centrala Jönköping och många var de tidningar som gick åt.

Några godhetsapostlar var självklart tvungna att ociviliserat påvisa sitt förakt för verklig yttrandefrihet, men överlag var det ett positivt bemötande.

Mest inskränkt var – föga förvånande – en man från LO som absolut visste att det krävdes tillstånd för att sprida det fria ordet. Snabb som en vessla slank han iväg när första polispatrullen anlände för att anmäla ”brottet”. Av någon lustig anledning så verkade det inte gå så bra för den rödklädde mångkulturvurmaren, för han försvann lika snabbt som han sprang till statens lakejer för att få medhåll.

En annan faktaresistent individ lade mycket energi på att försöka idiotförklara aktivisterna. Så mycket hjärnkapacitet gick tydligen åt att han inte förstod att han fick samma svar på samma fråga tre gånger. Han rabblade på i samma stil, utan att egentligen lyssna på vad aktivisterna hade att säga. Dock hörde han tydligen, till sin förvåning, att alla församlade nationalsocialister hade jobb och bedrev aktivism på sin fritid. Detta blev tydligen för mycket för honom och han avslutade monologen – för att ge sig av med uppmaningen att motståndsmännen skulle läsa på lite historia.

Straxt därpå gjordes en förflyttning till en annan korsning. Det hade observerats att meningsmotståndare smugit som katter kring het gröt och fotat aktivisterna, samtidigt som en svart helikopter utan beteckningar cirkulerade över de centrala delarna av Jönköping.

Vid nästa anhalt så verkade en lite större skara suspekta personer samlas i en intilliggande korsning. Men dessa försvann efter att en systemlakej klivit ur bilen som följt motståndsmännen för att prata med mobben. En vänsterextremist gick förbi och spottade mot en aktivist, varpå han konfronterades omgående. Förövrigt hände egentligen inget annat än att det fördes flera givande diskussioner.

Efter ett tag dök polisbil nummer två upp. Två systemlakejer gick fram till en aktivist i ett försök att upprätta dialog, men lyckades mindre bra.

Tiden gick och många var diskussionerna och de tidningar som delades ut; det var dags för förflyttning igen.

Denna gång styrdes kosan till Juniporten, ett hundratal meter från AFA:s bokkafé. En banderoll vecklades ut vid Jönköpings mest trafikerade busshållplats, så många var de Jönköpingsbor som fick se rakryggade motståndsmän i verkligheten. Detta var avslutningen av dagens aktion i Jönköping, men inte det enda som hände.

När man väl åkte från Jönköping så var det en karavan av polisbilar efter och mycket riktigt: blåljusen gick igång och aktivisterna blev stoppade i en ”rutinkontroll” av körkort och nykterhet.

Lördagens aktion är ytterligare ett bevis på att Nordiska motståndsrörelsens 7:e näste är på stark frammarsch och det är hög tid att även du ansluter dig till vårt folks enda räddning.


  • Publicerad:
    2018-03-19 06:00