Lördagen den 25/5 var det åter dags att offentligt propagera för den nationalsocialistiska världsåskådningen. Medlemmar och aktivister från näste 5 sammanstrålade på Leksands medeltidsmarknad för att informera, diskutera och locka fler nyfikna svenskar till vår hemsida.

Väl framme i Leksand möttes aktivisterna av strålande sol och en hel del folk som var i rörelse. Under dagen mötte man på både negativa och positiva reaktioner. Det ska dock tilläggas att de positiva reaktionerna med råge övervägde de negativa. Det var alltifrån glada nickar och folk som ville hjälpa oss – till en regelrätt segerhälsning från en medelålders nordbo. Det man kan uppmärksamma sedan en tid tillbaka när Motståndsrörelsen är ute, och som verkar tillta, är att allt mer ”vanligt folk” inte bara är öppna för radikala åsikter utan att de även själva verkar fundera på alternativa samhällslösningar. Detta kan inte förklaras som annat än en direkt reaktion på det nuvarande samhällets brister och negativa utveckling.

Efter ett par timmar på gatan i Leksand så bar det av till en hyrd lokal i Dalarna där Pär Öberg höll ett informativt föredrag om ekonomi. När föredraget var över diskuterades innehållet varvat med den senaste veckans upplopp i våra invandrartäta förorter och medborgargardets initiativ kvällen innan.

IMG_0715 IMG_0746IMG_0713


  • Publicerad:
    2013-05-30 21:51