Lördagen den 14/12 så höll medlemmar från Näste 7 en offentlig flygbladsutdelning i Växjö, där man ställde upp sig utanför ICA Kvantum i Norremark.
Det var mycket folk i rörelse denna dag och stressade med julens förberedelser, stressen till trots så tog sig personer tid att stanna upp och prata med Motståndsmännen som delade ut en julhälsning från Nordiska motståndsrörelsen.
Många intressanta diskussioner uppstod under dagen med sympatisörer såväl som meningsmotståndare.

Man hade befunnit sig på platsen i en halvtimme innan polisen anlände till platsen under ett stort pådrag. Motståndsmännen kunde skymtas flera polisbilar, samt civilbilar.
Trots det höga antalet poliser på platsen så höll de sig på behörigt avstånd.

Oroligast av alla verkade dock ha varit butikspersonalen på ICA Kvantum som prompt stod och vaktade vid ingången till butiken och kände sig nödgade att sätta upp lappar vid entrén där de deklarerade att:
”Vi på ICA Kvantum stödjer inte rörelsen utanför vår entré och har inte gett dem vårt tillstånd att stå här Mvh – Personalen.”
Man kan ju fråga sig ifall ICA Kvantums personal i Norremark är skyldiga att uppge sina privata politiska ställningstaganden vid anställning eller ifall delar av personalen har ägnat sig åt inkvisationsverksamhet för att kunna göra ett sådant uttalande å personalens vägnar.

Efter att man befunnit sig på platsen ett bra tag och rörelsen av folk började mattas av så packade kamraterna ihop dagen.

Vill du ansluta dig till kampen för ditt folk? Ansök då till Nordiska motståndsrörelsen!


  • Publicerad:
    2019-12-17 12:00