Lördagen den 17 februari samlades kamrater ur Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv för att genomföra en flygbladsutdelning. Med en stark uppslutning delade man upp sig i en offentlig flygbladsutdelning utanför stadens största livsmedelsaffär, medan övriga begav sig ut till olika bostadsområden för att där sprida det nationalsocialistiska budskapet till hushåll.

Runt middagstid ställde man upp utanför livsmedelsbutiken med fanbärare och massor av flygbladsutdelare. Till en början fanns även representanter från Jehovas vittnen och Kommunistiska Partiet på plats, men dessa försvann på en kort stund både tyst och spårlöst. Åtminstone farbröderna från Kommunistiska Partiet kanske hade kunnat komma till insikt med att under många av de förhatliga finanspamparnas cylinderhattar finns en desto mindre, skålformad mössa – men inga diskussioner blev av med så rask hemgång.

Diskussionsämnena var i övrigt många, även om invandring – och återvandring, givetvis – var det frekventaste ämnet. Även om många omedvetet blir förvirrade av de etablerade partiernas svammel om olika skattesatser, punktinsatser mot kriminalitet i specifika bostadsområden och andra mirakelkurer, så tycks ändå många vara såpass trötta på massinvandringens alla ofrånkomliga konsekvenser att de inte kan släppa frågan för de etablerade partiernas förrädiska valfläsk.

Inifrån affären hade man under en längre stund kunnat iaktta en man som tycktes ha sett ett spöke. Efter att han väl tagit mod till sig och knappat in ”112” på sin telefon kunde han enbart stå fortsatt stel av skräck och invänta sin förmodade räddning. Poliserna som anlände till platsen förhörde sig dock bara som hastigast med Motståndsrörelsens ansvarige på plats, varpå man förhöll sig passiv. Mannen i affären fick troligen trotsa sina rädslor eller be personalen om att få gå ut bakvägen.

Några ynglingar passade på att ställa frågor om hur det fungerar om man går med i Nordiska motståndsrörelsen, om organisationen var aktiva i Kungälv och liknande. Ett tag tidigare hade en av dem sett ett klistermärke under en bussfärd, vilket hade resulterat i att hela kompisgänget nu besökte Nordfront med jämna mellanrum. Ynglingarna skulle skicka in ansökningar senare under helgen och hälsade den förestående segern innan de gick!

Någon som däremot hade det lite kämpigt mentalt var en man i medelåldern som skulle visa sig på styva linan genom att demonstrativt spotta på marken framför en av aktivisterna. När han ombads att veta hut och bara tacka nej om han inte hade intellekt nog att hantera andra åsikter än sina egna, blev han ställd men stod kvar och gapade. För ovanlighets skull kom då en av poliserna fram och föste undan den spottande, som då ångerfullt kunde lämna platsen.

Ett äkta par stannade för att byta några ord med en av aktivisterna, vilket slutade med att frun själv fick handla lördagsmiddagen – och därefter vänta i bilen medan hennes man till sist hade diskuterat färdigt ute i snålblåsten, då med nya idéer i huvudet och flera boktips antecknade.

Under tiden som den offentliga flygbladsutdelningen pågick var fyra grupper ute i bostadsområden och spred det nationalsocialistiska budskapet. Tack vare uppehållsväder och helg uppstod även där en del intressanta diskussioner. När dessa fyra grupper var färdiga med sina tilldelade områden begav man sig till den offentliga flygbladsutdelningen, där dagen sedan avslutades.

Är du intresserad av att slå ett slag för nationalsocialismen och vårt folks existens? Ansök då om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen redan idag!


  • Publicerad:
    2018-02-20 11:00