UTRIKES. I söndags fick den antifeministiska skeptikern Milo Yiannopoulos smaka på vänsteraktivisters hat när de upptäckte honom på en pub på Manhattan.

Den homosexuelle juden och pedofilen Milo Yiannopoulos jagades i söndags av en grupp politiska aktivister och journalister ut från en pub på Manhattan. I en privatvideo kan man höra vänstermobben skrika ”Stick iväg, nazistsvin!” åt honom.

Enligt uppgift besökte Yiannopoulos den icke omnämnda puben som lunchgäst när den samtidigt huserade en grupp socialister, som snart upptäckte den antifeministiska bögen och började skrika åt honom och hans svarta så kallade make Chadwick Moore.

I den hatiska mobben fanns journalister från bland annat The Nation och Gizmodo, enligt uppgifter från närvarande twittrare, och från Yiannopoulos själv.

”En reporter som skrek åt mig var från Gizmodo. De skrek i högan sky om ’nazister’ och ’KKK’”, skriver Yiannopoulos på Facebook.

Han förklarar på Facebook också att han inte ville tala om för sin ”make” att han hade blivit skadad efter att ha blivit kallad ”vit makt-anhängare”, vilket kan förmodas vara ett av de värsta tillmälen en jude kan få höra.

”Numera är det i de flesta amerikanska städer omöjligt för mig att gå ut och äta lunch eftersom jag stödde Trump vid det senaste valet och jag inte tycker om feminism”, skriver Yiannopoulos.

Källor:
‘Nazi scum get out’: Milo Yiannopoulos chased out of NYC pub by socialists, bloggers
Twitter


  • Publicerad:
    2018-04-25 06:00