MÅNGKULTUREN. Norges prinsessa Märtha Louise kommer bara att använda sin titel när hon utför uppdrag åt norska kungahuset.

Den norska trebarnsmodern Prinsessan Märtha Louise delar tvillingsjäl med den bisexuelle haitiske afrikanen Durek Verret och dennes själslige syster, skådespelerskan Gwyneth Paltrow. Foto: Facebook.

Den norska prinsessan Märtha Louise ska på föreläsningsturné tillsammans med sin afrikansk-haitiske pojkvän, shamanen Durek Verrett.

Märtha Louise har själv beskrivit att hon i den afrikanske shamanen nu äntligen funnit sin tvillingsjäl. Det hände när hon kom som patient till shamanen för att bli helad.

Samtidigt har shaman Verrett – som arbetar som andlig helare åt kändisar – sagt att hans andliga ”själssyster” är den kända skådespelerskan Gwyneth Paltrow.

Shaman Durek Verret hävdar att han först blev ”medveten” om sina så kallade shamanska förmågor när han var fem år, men att han inte började odla sin förmåga förrän han var elva. Efter sin träning har han nu blivit en ”sjätte generationens helare”.

Durek, som själv erkänner att han är romantiskt intresserad av både män och kvinnor, säger att han kunde förutspå att han skulle bli tillsammans med trebarnsmodern Märtha Louise som 2016 skilde sig från den norske författaren Ari Mikael Behn.

Shamanen kan bromsa Märtha Louises åldrande
Bland hans förmågor ingår att bromsa åldrandet genom att han med andlig energi har ”åtkomst till atomerna” i en människas kropp.

Prinsessan Märtha Louise har fått kritik för att utnyttja sin status i kungahuset för att tjäna pengar, bland annat på föreläsningsturnén ”Prinsessan och Shamanen”.

På grund av denna kritik har hon beslutat att inte använda sin titel utom när hon utför uppdrag åt kungahuset.

— Diskussionerna var något jag har tagit på allvar, och i samråd med min familj har vi funnit att det är bäst att vi gör vissa förändringar, säger Märtha Louise och fortsätter:

— Vi har därför i samförstånd kommit till slutsatsen att jag ska använda titeln prinsessa när jag representerar kungahuset, gör mina offentliga åtaganden i hemlandet och utomlands, och i privata sammanhang. Från och med nu kommer jag inte att använda min prinsesstitel i kommersiella sammanhang. Det vill säga, i alla kommersiella sammanhang, använder jag bara Märtha Louise, förtydligar den norska prinsessan.

Hennes nya separata sociala konto anger endast hennes namn, utan titel. Kontot har för tillfället cirka 6 500 följare.

På sin sida bjuder hon in fans att köpa tillträde till kärleksparets kommande webbföreläsning med titeln ”Livet, kärlek och förändring med Shaman Durek och Märtha Louise”.

Källa:
Princess Märtha Louise of Norway reveals she’s DROPPED her royal title for engagements with her shaman boyfriend – and will only use it when on official duty with her family


  • Publicerad:
    2019-08-10 13:00