Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #104: Samtal med Fredrik Vejdeland

Av Redaktionen, 2018-03-02
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Radio Regeringen gästades av Fredrik Vejdeland som kandiderar för Nordiska motståndsrörelsen i Kungälv.

Efter en veckas uppehåll var det dags igen för ett riktigt mysfredagsprogram. Denna gång gästades programmet av Fredrik Vejdeland som berättade lite om sig själv och Nordiska motståndsrörelsens satsningar inför valet 2018.

Radio Regeringen kommer att genomgå en del förändringar framöver och i fredagens program presenterades dessa. Rebecca är mammaledig en tid framöver och Elin tar över under tiden. En mängd gäster har bokats in för kommande program under tiden som Rebecca är borta.

Elin och Fredrik diskuterade även svenska varumärken som Trocadero och Göteborgs kex. I slutet av programmet ringde Simon Holmqvist och Robert Eklund in för att påminna folk om insamlingen till kameror i näste 2 och näste 6, som kommer att behövas under den hektiska valrörelsen. Pratstunden kom också att handla om Rysslands nya energidryck som skulle kunna vara en del av en rysk destabiliseringskampanj.

Listen to ”Radio regeringen #104: Samtal med Fredrik Vejdeland” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


  • Publicerad:
    2018-03-02 12:00