Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #105: Tjejsnack

Av Redaktionen, 2018-03-09
redaktionen@nordfront.se

RADIO. I kvällens program kl. 20.00 gästas Radio Regeringen av två kvinnliga aktivister ur Näste 2.

Fredagen den 9 mars gästas Radio Regeringen av Julia och Josefin som båda två är aktivister i Nordiska motståndsrörelsen. De har båda varit med om både det ena och det andra under sin tid i rörelsen. I kväll kommer de gästa programmet för att prata om hur det är att vara kvinna i Nordiska motståndsrörelsen och även deras upplevelser och uppgifter inom organisationen.

Har ni frågor till Julia och Josefin kan ni skriva dem i spreakerchatten under livesändning, i kommenarsfältet under artikeln eller mejla till radioregeringen@nordfront.se.

Listen to ”Radio Regeringen # 105: TJEJSNACK” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

  • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
  • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
    Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


  • Publicerad:
    2018-03-09 20:00