Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rasfrämling dömd – onanerade inför kvinnor på tåg

Av Tobias Lindberg, 2017-10-05
informationskriget@protonmail.com

BROTT. Rasfrämlingen som drog ner sina byxor inför en mamma och hennes treåriga dotter på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg och som även onanerade framför en annan kvinna dömdes igår för sexuellt ofredande.

Igår dömdes Mohamed Reza Nejati för sexuellt ofredande vid Varbergs tingsrätt till 100 dagsböter à 50 kronor. Domen är meddelad men inte färdigskriven.

Det var på morgonen den 15 augusti som flera passagerare på ett pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg blev vittnen till att den 30-årige Nejati blottade sig och onanerade inne i tågvagnen.

Bland annat gick han fram och drog ner sina byxor framför en småbarnsmamma och hennes treåriga dotter. En annan kvinna stannade han framför och började onanera.

Upprörda passagerare försökte fösa bort den misstänkte mannen tills polisen kom och grep honom på Kungsbacka station. I förhör har han uppgivit att han inte kunde motstå det. Han medger gärningarna samt att han även onanerade utanför tåget, men förnekar brott.

Nejati som alltså har ett muslimskt förnamn och hade tolkbehov på persiska släpptes fri i avvaktan på rättegång efter att ha varit anhållen i ett dygn. Summan på dagsböterna, 50 kronor, är den lägsta möjliga och beror på att han antingen har mycket låg eller ingen inkomst. Utvisning krävs normalt inte för brott där straffvärdet understiger ett års fängelse, varför Nejati kan vara kvar i Sverige och fortsätta utgöra en risk för kvinnor och barn.

Målnummer B1974-17.

Texten publicerades ursprungligen på Informationskriget.se

Källa:
Dagboksblad 2017-10-04
Åtal
Onanerade inför mamma och barn på pendeltåg


  • Publicerad:
    2017-10-05 23:30