Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#167: Poliser, politiker och Palmeutredare SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-06-14
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar ingen mindre än Jonas De Geer för att diskutera Palmemordet, totalt polishaveri och de fortsatta BLM-kravallerna som sprider sig över hela västvärlden.

En av veckans kanske största nyheter är att Sveriges utan tvekan mest omfattande förundersökning läggs ner, nämligen den om mordet på Sveriges tidigare folkförrädarstatsminister Olof Palme (S). Chefsåklagare Krister Petersson höll under onsdagen en pressträff där han förklarade att han inte kan komma runt att den så kallade Skandiamannen, Stig Engström, måste ha mördat Palme. Eftersom Engström är död sedan 20 år tillbaka anser åklagaren inte att han har något annat val än att alltså lägga ner allt.

Men hur troligt är det att man verkligen har rätt mördare? Detta kommer att diskuteras i kvällens avsnitt.

Dessutom fortsatta diskussioner om både polisers och politikers totala inkompetens, framförallt i kölvattnet av BLM-kravallerna över hela västvärlden. I Seattle har en grupp antifascister, med de lokala myndigheternas goda minne, ockuperat en del av centrala staden och dessutom kastat ut polisen och förklarat sig självständiga från USA. Samtidigt får samtliga etablissemangsfigurer som kritiserar Black Lives Matter det minsta sparken: I Sverige nu senast Alexander Bard och i Storbritannien Nigel Farage.

Är det västerlandets slutgiltiga förfall och anarkotyrannins definitiva seger? Eller är det en kaotisk början på en revolutionär omdaning? Detta kommer att stötas i blötas i kvällens avsnitt av Radio Nordfront som gästas av Jonas De Geer som ikväll vikarierar för Martin Saxlind som har fått förhinder.

Isak och Cecilias vigsel:

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att titta eller lyssna på senaste avsnittet av Studio Bothnia som bland annat gästades av Jimmy Thunlind och Bo Nilsson:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#167: Poliser, politiker och Palmeutredare SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-06-14 15:40